Miért bűn Istennek ha két fiú szereti egymást, és nem vonzódnak a nőkhöz?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én úgy emlékszem, hogy nem úgy írja le a Biblia ezt, mint bűn, hanem: "ez útálatos az Úr szemében"
Magyarán ez egy undorító dolog és értelme nincsen.
Én meg azt mondom, hogy mindenki azt csinál a másikkal közös beleegyezéssel, amit jónak látnak. De ha ilyet csinálnak és azt nyilvánosan vállalják, akkor ne lepődjenek meg, hogy kiközösítésben fognak részesülni.
Én mindig azt mondom, jobb az ilyen viselkedést engedni, nem tiltani, hogy ezek a gének természetes módon kihalhassanak az emberiségből és ne adják tovább őket. Meglátásom szerint pont a homofóbia nem engedi ennek a kihalását. Persze én is úgy vagyok kalibrálva, hogy nem barátkozok ilyesmi emberekkel. Erről meg én nem tehetek. Ez pedig nem homofóbia, hanem szabad döntési jog, ami normális. Sőt, valakinek ki kellene már mondania, hogy azok az emberek, akik ilyenekről beszélnek, hogy homofóbia, rendre heterogenitások.
"útálatos ez az Úr szemében"

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!