Művészetre, nagyvárosi nyüzsgésre, sokszínűségre, multikultira vágyó szabad szellemnek melyik budapesti kerületek a legalkalmasabb lakóhelyek?

válasza:Van olyan kerület, ami 2 város méretű.
Szóval túl nagy területet kérdezel.
Népszínháznegyedet én is mondanám. Az a VIII. kerületben van, 11 negyede van.
A Palotanegyedet is mondanám.
Ott van a legtöbb országos központ, kulturális intézmény, és a legtöbb külföldi lakó.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nyilván más egy olyan országban, ahol lakhatási válság van, sok új bevándorló, kevés lakás, de magyarországon rengeteg üresen álló lakás, ingatlan van, munka meg fizetések inkább no comment.
Szeretnék biztosabbra menni és csak arra az inagatlanra becsültetni, aminek az ára nem fog nagyon lefelé eltérni. négyzetméter ár és állapot gondolom.
Középiskola után külföldön dolgoztam 4 évet vendéglátóhelyen, elég jól kerestem vele, legalábbis azt gondoltam, a magyar bérekhez és a szüleimhez viszonyítva. Havi 600 ezer ft-ot tudtam rendszeresen félretenni, így 4 év után, tudtam annyi pénzt hazahozni, amiből...
Tanyáról lenne szó a jövőben, nem városi, pláne nem nagyvárosi ingatlan fával fűtéséről.
Szelídgesztenyét néztem ki, de azt olvastam 25-30 méterre is megnő. Köszönöm!
Nagyvárosban lakunk panelben,kertes házba szeretnénk menni,de a városban nagyon drágák.10Kmre van egy szép kis község,ahol tudnánk venni szép házat.Ti mennétek?Melóhely ,óvoda a városban van,igy a bejárás nehézkesebb lenne,viszont majdnem dupla akkora lenne a ház,mint...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!