Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Művészetre, nagyvárosi nyüzsgé...

Művészetre, nagyvárosi nyüzsgésre, sokszínűségre, multikultira vágyó szabad szellemnek melyik budapesti kerületek a legalkalmasabb lakóhelyek?

Figyelt kérdés

2024. dec. 6. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Népszínház utca
2024. dec. 6. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan kerület, ami 2 város méretű.

Szóval túl nagy területet kérdezel.

Népszínháznegyedet én is mondanám. Az a VIII. kerületben van, 11 negyede van.

A Palotanegyedet is mondanám.

Ott van a legtöbb országos központ, kulturális intézmény, és a legtöbb külföldi lakó.

2024. dec. 7. 01:42
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
A belső pesti kerületek mind tele vannak külföldiekkel és programokkal.
2024. dec. 7. 05:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Belső pesti kerületek: 7dik, es a 8dik es 9dik kerület egyes részei.
2024. dec. 7. 09:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A Vígszínház környéke jó kiindulópont lehet bárhova.
2024. dec. 7. 09:28
 6/6 anonim válasza:
7. 9. kerület, vagy a múzeum körút és annak környéke
jún. 22. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Nem túlzóak kicsit a fővárosi, nagyvárosi albérletárak?

Nyilván más egy olyan országban, ahol lakhatási válság van, sok új bevándorló, kevés lakás, de magyarországon rengeteg üresen álló lakás, ingatlan van, munka meg fizetések inkább no comment.

Ingatlan - nagyvárosi társasház, panel - értékbecslése során mik számítanak a legfőbb tényezőknek,és amit hirdetés alapján is meg lehet állapítani hozzávetőlegesen?

Szeretnék biztosabbra menni és csak arra az inagatlanra becsültetni, aminek az ára nem fog nagyon lefelé eltérni. négyzetméter ár és állapot gondolom.

Nem érzitek azt, hogy elérhetetlen egy nagyvárosi, újabb építésű kertes ház, vagy egy budapesti nagyobb újépítésű lakás?

Középiskola után külföldön dolgoztam 4 évet vendéglátóhelyen, elég jól kerestem vele, legalábbis azt gondoltam, a magyar bérekhez és a szüleimhez viszonyítva. Havi 600 ezer ft-ot tudtam rendszeresen félretenni, így 4 év után, tudtam annyi pénzt hazahozni, amiből...

Nagyvárosi pabelből vidéki kertes házba mennétek?

Nagyvárosban lakunk panelben,kertes házba szeretnénk menni,de a városban nagyon drágák.10Kmre van egy szép kis község,ahol tudnánk venni szép házat.Ti mennétek?Melóhely ,óvoda a városban van,igy a bejárás nehézkesebb lenne,viszont majdnem dupla akkora lenne a ház,mint...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!