Akik mostanában költöztetek vidékről Budapestre munka miatt, nem bántátok meg?

Én Miskolcról mentem Pestre. Igaz azóta már külföldön vagyunk, de leirom.
Nekem nagyon megnyilt a világ mikor Pestre mentem. Oda és akkor mehettem amikor akarok. Ha hajnali 3-kor voltam éhes akkor lementem és ettem amit akartam kB. Ha piát akartam bármikor vehettem. Ha éjfélkor jött meg a kedvem bulizni menni, csak fogtam magam és mentem.
Hiányzik Pest és a pezsgès, de itt a pénz jobb. Munka pedig ha ma felmondtam, másnap már mehettem máshova dolgozni. Mindig volt mit csinálni, mindig mehettem oda ahova akartam. Reméljük jövőre levaltjak azt a parasztot, és végre haza térhetunk.
Köszi a választ!
Utolsó mondhatot jó volt olvasni, én is nagyon remélem hogy eltakarodnak jövőre.
Amúgy a:
"Munka pedig ha ma felmondtam, másnap már mehettem máshova dolgozni" részt még Budapestre értetted, ugye?

Jaj igen bocsi. Késő volt már 😂
Szóval Pesten van élet, van munka. Persze ha nem vagy válogatós.. Én anno vendéglátós voltam, ha ma felmondtam, holnap már kezdhettem a másik helyen.
Remélem eltakarodnak, és még ha idő is kell, de talán még rendbe jöhet az ország. Ha nem akkor maradunk külföldön, ha lesz változás akkor atgondoljuk alaposan, de simán visszajonnènk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!