1/7 anonim 

válasza:

Miért költözne évente?
Barátnőmék pl 8.éve ugyan abban a lakásban élnek.
Unokatesóm 12 éve ugyan annak a családnak adja ki.
2/7 anonim 

válasza:

Dehogy. 5 évig laktunk ugyanabban a lakásban és az én kiadott lakásomban is azóta ugyanaz a pár lakik.
3/7 anonim 

válasza:

Aki szerencsés az nem. De sajnos benne van ez is a pakliban.
4/7 anonim 

válasza:

Volt amikor par honapot birt egy hely, de volt hogy 13 evet.
5/7 anonim 

válasza:

Első albérletemben (szoba) 6 évet laktam, másik albérletemben 3 évet, utána saját lakást vettem.
6/7 anonim 

válasza:

Az elsőben meg a másodikban fél évet voltam. Az egyikben (szoba) azért, mert tervben volt hogy utána összeköltözünk, csak meg kellett várnom, hogy a barátnőm lediplomázzon, addig ő kolis volt, én meg fél évvel előbb végeztem.
A másik külföldön volt, 2 évet akartunk kint lenni, de nem tetszett ott az élet, munka meg az egyetem sem. Szóval hazaköltöztünk.
A mostani helyen kicsit kevesebb mint egy éve vagyunk. Én szeretnék még két évet itt lenni, aztán viszont vennék sajátot.
7/7 anonim 

válasza:

Volt, ahonnan 4 hónap után el kellett költöznöm, met a tulajdonos lánya rájött, hogy szeretne odaköltözni.
A jelenlegiben kis híján tíz éve lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!