A szomszedom ellehetetleniti a lakasom kiadasat mit tegyek?
Figyelt kérdés
Panel lakas ,nem mai. Felettem a banya gyereke zongorazik minden nap tobb orat, reggel es hetvegen sokat. Annyira hallatszik hogy tevezni se lehet mellette nemhogy pihenni. Igy tuti senki nem fogja kivenni a lakast, ez a nember meg kulon lejott azert h kozolje h o lesz.rja ha ez engem vagy masokat zavar ugyse tudok mit tenni. En nem hagyom akkor se annyiba hol tudok elindulni ?máj. 14. 18:03
1/7 anonim 

válasza:

Talán a jegyzőnél tehetsz panaszt, illetve megkérdezheted: mik a lehetőségeid?
2/7 anonim válasza:
Szerintem a közös képviselőt keresd meg.
4/7 anonim 

válasza:

Kezdjél el hegedülni vagy a gyereked. Nekem a 90-es években volt ilyen szomszédom. Megoldódott miután én is elkezdtem olyan tevékenységet végezni ami őt zavarta.
5/7 anonim 

válasza:

Hangfal vagy mélynyomó felszerelése a plafonra megoldja a helyzetet.
6/7 anonim 

válasza:

Ahogy 5-ös írja, mélynyomó a szekrény tetején felfelé fordítva hogy másokat kevésbé zavarjon, normál hangerő estefelé és elmész bulizni. Pár ilyen éjszaka és megérti hogy mi a bajod, ha meg nem akkor meg fog botlani a lépcsőházban véletlenül.
7/7 anonim 

válasza:

Keres youtubon olyan hegedüst aki csak küzd, aztán olyan hangosan, mint ők játszd le végtelenítve mikor nem vagy otthon, ők pedig igen.
Bár ez a szomszedaidat is zavarja, így face csoportba összeszeditek egymást aztán mikor jó mindenkinek had szóljon. 😈😈
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!