Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyi idő sietősen lezavarni...

Mennyi idő sietősen lezavarni egy 1 szobás költözést? Meg lehet 1-2 nap alatt?

Figyelt kérdés
Ha a költöztetők kivárását nem számítjuk bele, csak a dobozszerzést, összepakolást, be-ki rakodást. 15 négyzetméter, pár zsák ruha, jó pár doboznyi cucc, egy-két bútor van csak.
jún. 4. 12:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

simán.

Meg lehet csinálni, csak nem lesz szép, rendezett.

jún. 4. 12:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Össze lehet pakolni pár óra alatt. Csak legyen mibe, ne legyen minden összevissza. Kipakolás lassabb, mert akkor szépen el kell rendezgetni, megtalálni a helyét és takarítani is.

jún. 4. 12:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Elő kell készíteni és akkor simán megy.

Ha aznap akarsz még dobozt meg zsákot is keresni, mindent a szobában összeszedni akkor macerásabb.

Gondold át mennyi dobozra, zsákra, táskára van majd szükséged, azt készítsd oda, és hagyj időt a költöztetők érkezéséig. A legrosszabb az ha nincs időd rendesen bepakolni, hanem kénytelen vagy összedobálni, mert akkor több helyet is foglal a cuccod és meg is sérülhet, nehezebb lesz kipakolni is. Nem árt ráírni a zsákra, dobozra mi van benne, ehhez jó ha van egy vastag alkoholos filced is. Bezárni is kell valamivel a zsákot, dobozt, legyen egy széles ragasztószalagod is!

Írj egy listát hogy mit kell elpakolnod, akkor nem kell fejetlenül rohangálnod a lakásban, mert későn jut eszedbe hogy a konyhaszekrényben is vannak dolgaid, a spájzban, tárolóban meg fürdőszobában vagy egy folyosói szekrényben is.

Lakótársaktól mindent kérj vissza amit esetleg kölcsönadtál!

jún. 4. 13:10
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nagyon simán. Csináltam már, nem egyszer
jún. 4. 13:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 nap volt az összepakolás. Átlagban ketten de jottek-mentek a segitok.

Aztán fél nap amig atvittuk az ingosagokat es meg fel amikor jottek a koltoztetok a butorokert

jún. 4. 13:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
#5 Ha megelégszik annyival hogy át legyen minden víve a másik lakásba és majd másnap ráér kipakolni, akkor elég az 1 nap.
jún. 4. 13:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is attól függ, van-e doboz, zsák. Én elmennék előtte nap áruházakba kérni kartondobozokat, meg vennék jobb minőségű szemetes zsákokat.

Én eleve nagyjából próbálnék kategorizálni, ruhák, könyvek, apró dolgok. Apró dolgokat cipős dobozba pakolnám, nagyobbakat akár ömlesztve nagyobb dobozba.

jún. 4. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy nap alatt kivitelezhető.

Munkában kértem egy halom dobozt, meló után behánytam dolgokat, délelőtt jött a költöztető, délre meg is volt.

Kipakolni már nem volt kedvem.

jún. 4. 14:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Simán. Egy komplett 90nm háztartást (bútorok is) pakoltuk össze délutánonként egy hét alatt.

Mondjuk ahogy hazaértünk, pakoltunk amíg ki nem dőltünk,megállás nélkül.

jún. 4. 14:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Simán megoldható
jún. 4. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!