Szerintetek van gonoszabb lény a Földön a főbérlőknél (gyengébbek kedvéért: bérbeadóknál)?
Talán még, aki emberek egészségéből űz üzletet, de azokat általában egy emberként utálni szokták.
És ne trollkodjátok be, hogy nem kényszer, mert a lakhatás igenis kényszer. Én szívesen végignézném, ahogy börtönben rohadnak meg a biológiai szüleim, de nem olyan rendszerben élünk, sajnos megszülettem és az eutanázia nem opció.
Mosnék, főznék, takarítanék, örömmel, még szót sem emelnék ellene, mint rengeteg csaj, csak sajnos én heteroszexuális férfi vagyok, engem az alapján mér a társadalom, hogy mennyire serényen nyomnám az akkugyári, gyártósori vagy építőipari munkát. Ha ez nem megy, akkor kuka, feláldozható vagyok. Csak legalább kapnék humánus módon államilag szabályozottan egy injekciót. De sajnos magyar állampolgárnak születtem.

válasza:AMugy valóban kialakult egy afféle rablógazdálkodó réteg, aki nem tissztességesen szerzett pénzből vett lakásokat ad ki pofátlan drágán, és embertelenül bánika bérlőkkel
De azért nem mindenki ilyen!

válasza:

válasza:Van.
Szerinted miért gonoszak? Mert van egy vagyonuk, amit kölcsönadnak használni, és nem ingyen teszik?
Ettől még nem lesz valaki gonosz.

válasza:

válasza:

válasza:"Csak legalább kapnék humánus módon államilag szabályozottan egy injekciót."
Magyarul azt várja ez a lusta léhűtő, hogy tartsák el a dolgozó emberek.
Drágságom, szerinted az államnak miből van pénze? Megsúgom, a dolgozó emberek adójából. Sírás helyett menj el szépen dolgozni. Igen, műszakba, ha már nem tetszett a tanulás. Megvolt a lehetőséged. 18 éves korodig humánus módon államilag szabályozottan fizetve volt az iskolád.
Nehogy még a lakásért is tartsd a markod. Kiutalt feleség nem kéne? Ingyen sör?

válasza:Nem tudom, én középfokú angol és alapfokú informatika tudással egyszerű adminisztrációs munkával meg keresek annyit, hogy kijön belőle az albérlet.
Szóval nem, nem csak három műszakban az iparban vagy egy építkezésen 50 éves korodra tönkre téve magad vagy három diplomával lehet megélni.
Dolgozni azt kell, de elég nagy a választék, ha minden munka büdös neked, akkor valószínű, hogy veled van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!