Szerintetek van gonoszabb lény a Földön a főbérlőknél (gyengébbek kedvéért: bérbeadóknál)?
Talán még, aki emberek egészségéből űz üzletet, de azokat általában egy emberként utálni szokták.
És ne trollkodjátok be, hogy nem kényszer, mert a lakhatás igenis kényszer. Én szívesen végignézném, ahogy börtönben rohadnak meg a biológiai szüleim, de nem olyan rendszerben élünk, sajnos megszülettem és az eutanázia nem opció.
Mosnék, főznék, takarítanék, örömmel, még szót sem emelnék ellene, mint rengeteg csaj, csak sajnos én heteroszexuális férfi vagyok, engem az alapján mér a társadalom, hogy mennyire serényen nyomnám az akkugyári, gyártósori vagy építőipari munkát. Ha ez nem megy, akkor kuka, feláldozható vagyok. Csak legalább kapnék humánus módon államilag szabályozottan egy injekciót. De sajnos magyar állampolgárnak születtem.

válasza:

válasza:

válasza:Igen van. Az albérlő. (Tisztelet a kivételnek)
Néhány tapasztalat:
1. Kiégett a WC-ben a villanykörte, rögtön rohanjak kicserélni, még akkor ius ha zörténesetsen 200 km-re lakom (Mert leesik az aranygyűrú az ujjáról, ha ki kell cserélni a villanykörtét)
2. Darazsak fészkeltek az a redőnytokba írtsam ki őket 200 km-ről. (Ha maga nem mer befúlyni rovarirtó spray-t, akkor hívjon valakit a díját meg levonhatja az albérletidíjból. Nem én intéuózjedjek 200 Km-ről)
3. Elromlott a mosógép. (Hívjon szerelőt levonhatja az árást a díjból. Nem, én menjek el 200 km-ről. Közben csak a szűrőt kell kitisztítani, mert nem vette észre, hogy egy zoknija bent maradt)
4. A legszebb: Elromlott a fűtés, fázunk, jött az SMS (Rohanok 200 km-ről, közben kiderül, hogy "magától elnyomkodódott" a szobatermosztát)
De van kivétel is. Egy kamion sofőr 10 éve bérli a családjával egy másik lakásomat. Kicserélte az elromlott csapot a fürdőszobán, kilyukadt a raduátor utólag tudtam meg,mert hívott szakembert megcsináltatta, sőt amikor az itthoni gázkazánom romlott el, ő ajánlott szakembert. Saját kezüleg elvégezte a tisztasági festést. És még ki tudja milyen apró problémákat oldott meg amiről én nem is tudok. Pl. ha nála kiég egy villanykörte vagy kifogy a klímatávirányítóból az elem arról tudomást sem szerzek. Sajnos ez a ritkaság, de meg is becsülöm, 5 éve nem emeltem az bérleti díjon.Jobban megéri alacsonyabb bérleti díjjal kiadni neki, aki a kvázi a "sajátjaként" figyel oda mindere, mint aki ugyan többet fizet, de még az elemet sem hajénadó a TV távirányítóban maga cserélni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:" Csak legalább kapnék humánus módon államilag szabályozottan egy injekciót."
Nem akarok csúnya szavakat használni de te még arra is alkalmatlan vagy hogy megöngyilkold magad. És ez pont jó is így mert egy hülyével több vagy kevesebb már nem számít.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!