Te laknál 4. emeleten, ha nincs lift?

válasza:

válasza:22-es!
Nem biztos, lehet, hogy inkább egy kis faluban lakna családi házban, ami sok esetben sokkal olcsóbb is lehet, mint egy 4.emeleti lakás, ami valószínűleg egy városban van.

válasza:

válasza:Ami nem kényelmes, na az tartja fitten az embert. Én 3 éve költöztem hegyre, azóta tök jó alakom lett, edzésen szuper marad a pulzusom, fél év alatt sikerült már biciklivel (plusz bevásárlás) feltekernem. Előtte ha a busz után kellett futnom is fulladtam, pedig fiatalabb voltam és ilyesmiket el sem tudtam képzelni magamról. Kilóra pedig nem változtam. Nézz meg egy kék zónákról (olyan helyek, ahol sokáig élnek az emberek) filmet, mind ilyen mászós hely.
Egyébként nagyon nem mindegy, milyen a ház. Egy csúszózsalus 5. emelet egy nagypolgári 2-3. emeletének felel meg kb.
Szóval persze ha már van egy csomó egészségügyi probléma (idősen) vagy sokat kell cipekedni (pl. 10-15 kiló egy babakocsi és ugyanennyi kb. egy gyerek, meg még a bevásárlást add mellé), akkor szívás és ezért értéknövelő, ha van lift (még egy első emeleti lakásnál is). De van előnye is annak, ha az ember rá van szorítva, hogy mozogjon akkor is, ha nincs kedve.
Kapcsolódó kérdések:
ha nem, miért nem?
Hely van a liftnek.A lakások kb.3,70 magasak,70 lépcső.320 kg-os 3 személyesre gondoltunk.Ne legyen túl drága,mert kb. 24-25 millió forintunk van erre.Ebből valamilyen ki jön?
Lakóépület, a szinteken vagy 4 vagy 5 lakás van. Van olyan megoldás (a lépcsőzésen kívűl) amivel csökkenteni lehet ezt a költséget? pl olvastam valami ReGenről ez egy ekkora liftnél megérheti?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!