Lehet úgy kiadni lakást, hogy a szerződésben leírjuk, hogy tulajdonosként a lakásban adódó hibákat nem állom? Van ilyen?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Az ingatlan alapvető szerkezeteinek, rendszereinek a karbantartása mindig a tulajdonos dolga. pl: tető beázás, elektromos hálózat, vízvezeték, fűtés, hűtés, melegvíz, szaniterek, csapok, stb.
Minden ingóság viszont kivehető a szerződésből, pl: hűtő, mosógép, ágy, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Van egy autóm amit el szeretnék adni. Én vagyok a tulajdonos, viszont édesanyám az üzembentartó, tehát ő szerepel a forgalmiban. A kérdésem, hogy egy egyszerű adásvételivel az én adataimmal kitöltve eladhatom az autót vagy pedig szükség van valamilyen egyéb papírmunkára?
Jogszabály ismerete van valakinek ezzel kapcsolatban?
Társ, vita, kihasználás, hozzáállás, rossz természet, alattomos
A bérlő egy hónapi dij és kéthónapi kaukció megfizetése után a következő hónapban már nem fizetett semmit! Mondta tudjam be a kaukciót,mondtam az nem erre szolgál,de már az is elfogyott! Eddig csak pénzembe került a lakáskiadás!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!