Kollégiumi szobatársammal szinte nem is beszélünk. Ez baj? Tulságosan elzárkóztam?

válasza:

válasza:

válasza:"gondoltam jobb ha még az elején letisztázunk pár dolgot és mondtam neki, hogy én már úgy esténként nem nagyon vagyok vevő a beszélgetésre meg elvagyok egymagam."
Képzeld el ezt fordítva:
"Ő úgy gondolta jobb ha még az elején letisztázunk pár dolgot és mondta nekem, hogy neki eszebe sincs este nyolckor villanyoltast csinálni, mert egy kollégiumban természetes, hogy a lakók átjárnak egymáshoz beszélgetni meg bulizni."

válasza:

válasza:4
A kérdező gondolom, nem akar este nyolckor aludni menni.
Ha tanulni akar, kereshet erre megfelelő csendes helyet.
De nem korlátozhatja az életvidám, társasági lány szobatársát abban, hogy nagyanyó stílusban élje az életét az ő kedvéért.

válasza:

válasza:6
A kérdező milyen kompromisszumra gondolt?
Úgy beszélt a másik lánnyal, mintha az övé lenne a szoba a másik meg húzza meg magát.

válasza:"Emlitettem azt is ,hogy nem nagyon örülök ha számomra idegenek ki be járkálnak a szobába."
Barátkozz össze velük és akkor már nem lesznek idegenek.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Feltakarított ugyan, de a szag még mindíg érezhető. Valaki segítsen :/ lehetetlen így létezni! :(
Én egy ilyen személy keresek, de nehéz úgy feladni egy hirdetést, hogy azt sem tudok mit/kit keresek :D Talán társbérlő? Ő nem tulajdonos valamilyen szinten? Azért keresek ilyen embert, mert különben nem tudok kifizetni havi 130-150 ezer Ft + rezsit.
Itt egy kép a tárgyról:
Kérdeztem, hogy miért csinálja, annyit mondott, hogy mert szereti, ha tiszta a cipője, de látszólag nagyon kerüli a témát... nem nagyon ismerem a lányt, két napja költözött csak be.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!