Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Nagyobb tükröt hogy, mivel,...

Nagyobb tükröt hogy, mivel, milyen módszerrel lehet föltenni panel lakás előszobafalára? Nincs ütvefúró!

Figyelt kérdés
Más megoldást tud valaki?

2025. máj. 25. 13:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Esetleg valami ilyesmivel, de én azért csak kerítenék valakit akinek van gépe. Panelba valami olcsó fúrógép ütvefúró funkciója nem igazán jó, komolyabb gép kell.

[link]

2025. máj. 25. 13:31
 2/9 A kérdező kommentje:

Milyen gép kellene? Én se vagyok híve a félmegoldásoknak.

De valakit kérdeztem ütvefúróról, és azt mondta nincs neki, de ha lenne se vállalná, mert nem lehet tudni, hogy megy áram a falban. Erről mit tudtok?

2025. máj. 25. 13:33
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Fúrókalapács kell. Az áramtól ne félnék, ne fúrjatok konnektor vagy kapcsoló fölött.
2025. máj. 25. 14:15
 4/9 anonim ***** válasza:
3# jól írja. Fúrókalapács. Vezeték függőlegesen a kapcsoló, dugalj fölött.
2025. máj. 25. 14:18
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Lehet falra ragasztan, de akkor érdesíteni kell a falat, mert el engedheti a festék a falat és leesik a tükör.
2025. máj. 25. 14:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, a fúróval/fúrókalapáccsal való feltevést fogjuk valahogy megoldani.
2025. máj. 25. 14:48
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Lehet barkácsgépet bérelni is, pont ilyen esetekre.

Neked ez nem lehetne megoldás?

2025. máj. 25. 20:23
 8/9 anonim ***** válasza:
A ragasztás nem jó megoldás, mert utána nem lehet leszedni a falról. A bérlés a jó megoldás. A fali vezetékek nyomvonalát meg ki kell deríteni... Ha szabványosan csinálták, akkor egyenes vonalban megy a dobozok között...
2025. máj. 26. 14:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt azért nem hiszem el, hogy egyetlen férfi ismerősödnek sincs egy ütvefúró gépe. Ha férfi vagy, szaladj el az első barkácsboltig és vegyél egy hobbi gépet és egy 6-os vagy 8-as vídia fúróhegyet. Néhány ezer forint és megvan egy életre, ha évente néhány lyukat fúrsz vele. Olcsóbb, mint hívni egy szakit, aki talán ennyiért ki se megy, ha meg igen, többet fog kérni, mint amibe egy olcsóbb fúrógép plusz a fúrószár kerül.
2025. máj. 26. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!