Kétféle színű festékhez használható ugyanaz a henger?
Figyelt kérdés
Jól atmosva persze...jún. 10. 14:54
2/3 anonim 

válasza:

Soha nem tudod eléggé kimosni belőle a festéket, így én nem javaslom.
3/3 anonim 

válasza:

Ugyanazokat a hengereket használjuk vagy 10 éve. Kimosom, elteszem és a következő festésnél használjuk újra.
Az jogos, hogy nem lehet tökéletesen kimosni a hengert, ezért amivel színeset festettünk azzal következő alkalommal fehéret már nem szoktam festeni. Bár erre is volt már példa, halványlila festék után használtam fehérrel. Jól ki volt mosva, mert semmi nyoma nem maradt a lilának.
Csak rajtad múlik, hogy kidobod vagy kimosod a hengert. Bárhányszor lehet használni és ha jól ki van mosva, használat előtt még szárazon is ki van ütögetve belőle az esetleg benne ragadt festékszemcse, akkor sokszor lehet használni sokféle színű festékhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!