Betonfuroval szeretnék egy porcelán mosdót kifurni nagyobb lyukat szeretnék rajta csaptelepek nem fogy összetörni szerintetek?
Figyelt kérdés
2025. júl. 25. 10:36
1/8 anonim 

válasza:

válasza:Összetörhet.
De milyen az a betonfúró?
Ha ez gyémánt koronafúró állványon, kontrollált előtolással, akkor működhet.
Ha egy lidl-ös nagy fúrószár egy kotyogós tokmányú fúróban akkor összetöri.
2/8 anonim 

válasza:

válasza:Ha nem tudod hogy kell csinálni akkor össze fog törni. Inkább kérj meg rá egy szakembert aki szokott kerámiát fúrni. Megoldható, de nagyon nem mindegy hogy miképp tartod a fúrót, mennyire nyomod rá, milyen szögben van alátámasztva és milyen fúrót használsz.
3/8 anonim 

válasza:

válasza:Nem arra valò, simàn törheti. Vegyêl üveg vagy csempefúrót. De sztem ekkora mèretbe mint csaphoz nem lesz
4/8 anonim 

válasza:

válasza:Flexbe fogható (M14 menetű) gyémánt lyukfúróval tudod csak megfúrni a kerámiát. a betonfúrót felejtsd el, mert ripityára törik
Egyébiránt... 1 vadiúj lyuktalan mosdón.. a szakik, egy kicsi kalapáccsal kocogtatva készítenek rajta lyukat a kikönnyített lyuk részeken,és ezt csakis felülről kocogtatva végzik.De így is nagyon rizikós a lyuk készítés a mosdón!
6/8 A kérdező kommentje:
megfurtam siman vastag betonfuroval szep kerek lyukat csinaltam nem tort el
2025. júl. 26. 16:14
8/8 Paczalos István 

válasza:

válasza:Mert nem toltad neki, mint a süket a csengőt. Ha a mázon átjutsz, onnan az egész olyan, mintha téglát fúrnál. Az egész titka, hogy ne told neki mint az ökör. Amúgy az is segít, ha maszkoló ragasztóval leragasztod a fúrandó felületet, és úgy fúrod. sokkal kisebb a kipattogzás esélye a mázon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!