Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Alkarokon a szőr belement a...

Alkarokon a szőr belement a TYPE c csstlakozóba és megrázott az áram?

Figyelt kérdés
Folyamatos csípős érzést éreztem, mi lehetett?
márc. 7. 19:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Meghúzta valami a szőrödet mert beleakadtál. Az áram nem ráz meg a szőrszáladon keresztül.
márc. 7. 19:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Becsípte, meghúzta, ezt érezted áramütésnek.
márc. 7. 19:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Ha visszadugtam a kezemet ugyanazt a csípős erzest éreztem
márc. 7. 19:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Pont ugyanazt es meg se mozdultam
márc. 7. 19:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Lehet felfedeztem valamit?! Amit eddig nem ismert a tudomány??
márc. 7. 19:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Felfedezted hogy a tested nem type C kompatibilis.
márc. 7. 19:46
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

"Ha visszadugtam a kezemet ugyanazt a csípős erzest éreztem"

Legutoljára az öcsém csinált ilyet egy évesen, hogy beverte a fejét de nem fogta fel hogy a fájdalom annak következménye, hát még párszor direkt a falba ütötte a fejét, hogy biztos legyen. na de ő még scak egy éves volt akkor.

Mi a tökömnek nyúlsz vissza oda ahol szerinted megrázott az áram?????

márc. 7. 19:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem rázott meg csupán kis folyamatos csípős érzést okozott??!!!!!
márc. 7. 19:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kínai töltő?

Akkor csak a szója szósz csípett.

márc. 7. 20:04
 10/12 anonim ***** válasza:
64%
Rázhat a töltőd is. Nézd meg másik töltőnél is érzed-e ezt, ugyanazt a kábelt használva.
márc. 7. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mi eszi az emberi szőrt és hajat?

Feltörléskor az ágy alatt és mellett feltűnően sok szőr és haj van. Nincs háziállatunk. Mi hordhatja oda,vagy eszi rólunk. Rendszeresen takarítok. Néha lehet érezni hogy mászik rajtunk valami, de semmi nem látszik. Egy ideje tapasztalom ezt.

Vadi új Riwall 5355 fűnyírógépről van szó. Olaj, ill. 100-as benzin feltöltés után 4-5 ször pumpáltam a gumimembránt és elsőre gyönyörűen beindult....

Karburátor beállításra gyanakszom, de garis, nem akartam piszkálni. Ja, másik új gyertyával is ugyanezt csinálja. Visszaküldtem, oldják meg.

Mit csinálnátok,ha a pasitoknak fals ízlése lenne mindenhez,és ő akarja teljesen berendezni a házon belüli dolgokat? Olyan ötletei vannak,hogy feláll...

Nem akarom,hogy egy csúnya, ízléstelen berendezésű házban kelljen laknom,mert akkor inkább elhagyom. Nem ér annyit,hogy hosszú időn keresztül olyanban éljek,ami nem tetszik,és csak az idegességet szüli bennem. Olyan dolgokat akar összepasszítani,ami manapság már nem is...

Takarító robot 58 nm panel lakásban hatékony?

Még eddig nem gondolkodtam a takarító robot vásárlásán, mert azt hittem, hogy egy 58 nm-es panel lakásban nem lehet hatékony a tárgyak és bútorok zsúfoltsága miatt. Most hallottam egy ismerőstől, hogy neki bevált, de az övé 250.000,- forintba került. A lakása szintén...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!