Alkarokon a szőr belement a TYPE c csstlakozóba és megrázott az áram?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Ha visszadugtam a kezemet ugyanazt a csípős erzest éreztem"
Legutoljára az öcsém csinált ilyet egy évesen, hogy beverte a fejét de nem fogta fel hogy a fájdalom annak következménye, hát még párszor direkt a falba ütötte a fejét, hogy biztos legyen. na de ő még scak egy éves volt akkor.
Mi a tökömnek nyúlsz vissza oda ahol szerinted megrázott az áram?????

válasza:Kínai töltő?
Akkor csak a szója szósz csípett.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Feltörléskor az ágy alatt és mellett feltűnően sok szőr és haj van. Nincs háziállatunk. Mi hordhatja oda,vagy eszi rólunk. Rendszeresen takarítok. Néha lehet érezni hogy mászik rajtunk valami, de semmi nem látszik. Egy ideje tapasztalom ezt.
Karburátor beállításra gyanakszom, de garis, nem akartam piszkálni. Ja, másik új gyertyával is ugyanezt csinálja. Visszaküldtem, oldják meg.
Nem akarom,hogy egy csúnya, ízléstelen berendezésű házban kelljen laknom,mert akkor inkább elhagyom. Nem ér annyit,hogy hosszú időn keresztül olyanban éljek,ami nem tetszik,és csak az idegességet szüli bennem. Olyan dolgokat akar összepasszítani,ami manapság már nem is...
Még eddig nem gondolkodtam a takarító robot vásárlásán, mert azt hittem, hogy egy 58 nm-es panel lakásban nem lehet hatékony a tárgyak és bútorok zsúfoltsága miatt. Most hallottam egy ismerőstől, hogy neki bevált, de az övé 250.000,- forintba került. A lakása szintén...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!