Miből lehet garázskapu műhelykaput olcsón megoldani?
2x2,3m zártszelvény van a betonban előkészítve
masszív legyen
jó lenne hőszigetelt

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A gyári garázskapu a lehető legdrágább megoldás, több százezer Ft. Emiatt én is zártszelvény keretes garázskaput hegesztéssel csináltam. Vaslemezzel lefedve, tökéletes megoldás.
A 2m x 2,3m jó massziv kétszárnyú garázskapu kb. 150ezer Ft anyagköltségből jön ki,ha meg tudod magadnak hegeszteni, én ezt javaslom. Bolti billenőkaput nem kapsz 300ezer alatt, de inkább fél millió lesz az ha kell a minőség (pl.Hörman garázskapuk) vagy csak olyat kapsz olcsóbbért ami már a bemutatóterembe szét akar esni.

válasza:"Emiatt én is zártszelvény keretes garázskaput hegesztéssel csináltam. Vaslemezzel lefedve, tökéletes megoldás."
Csak épp nem a kérdésre válaszoltál.
Hőszigeteltet akar a kérdező.

válasza:

válasza:Én a garázsajtót 50-es zártszelvényből csináltam, 1-es horgany lemezzel borítva amit megnyomattak hogy legyen tartása , ne dübögjön.
Bár azt nem tudom minek hívják azt a nyomatást ,de merev lett.
Hungarocellel meg kitöltöttem az egészet , belül meg 5 mm osb lapot tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Billenő garázskaput ha bezárom, majd megpróbálom megnyitni, a jobb alsó részénél nyílik, mimtha nem zárna, csak a bal alsó része fogja. Mi lehet a baja? Hogyan javíthatnám meg?
Kettő van, abból egy tönkre ment, a másik működik. A gond, hogy az a cég, akitől vettük (majdnem 20 éve) már nem létezik, így újat sem tudunk venni. Van ilyen távirányító duplikátor, elvileg le lehet másolni a működő távirányítót. Ezek ténylegesen működnek?...
Szeretnék a garázskapuhoz egy kapcsolót felszerelni, hogy ne csak a távirányítóval lehessen nyitni. Viszont azt szeretném, hogy a vezeték rejtett legyen, ami lehetséges, ha a garázskapu fix, oldalsó függőleges fém részére rögzítem a kapcsolót. Ehhez 3 db kis lyukat...
nyílásunk 2,5m de kicsit nagynak gondolom és ha a tetejére tennénk nikecelt, akkor tudnánk csökkenteni a méretet...mekkorára?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!