Dugattyút hogy kell összeszerelni?
Figyelt kérdés
2 gyűrűs dugóhoz van a 2 gyűrű mellé egy harmadik, egy vékony lemez. Azt az alsó vagy a felső gyűrű alá kell tenni?máj. 5. 22:15
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Nem kell és nem is szabad alájuk tenni semmit.
2/3 T. Feri 

válasza:

válasza:Szerintem ahány motor, annyiféle. Motor? Vagy kompresszor? Az autószerelő iskolában nem tanítják?
3/3 anonim 

válasza:

válasza:Az alsó alá kell tenni. Ráfeszít és a zajt hivatott csökkenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan kell össze szerelni egy steirer ebikeot?
Az összeszerelés jól ment, az aksit nem tudom rendesen bekötniAnnyira össze tudtam kötni, hogy ha bekapcsolom akkor jelzi a töltöttségi szintet, de ha húzom a gáz kart nem megyEgy kábelt nem tudtam hová tenni: (Egy piros és egy fekete vezeték amiből kilóg az ér)Arra...
Lapraszerelt fali polc összeszerelési tájékoztatóján szerepel egy óra ikon...
Mire utalhat mit jelenthet az?
Ragasztásról nincs szó az összeszerelésben, nem is mellékeltek ragasztót a tiplikhez (más kérdés hogy én vettem..) Egyébként az óra ikonban a 30-as szám van bejelölve (a 30-as szám van számmal kiírva egyébként a mutató a 45-ösön van)
Bútor összeszerelő könyv utasításában mit jelent a megszámozott bútor darabok betűkkel?
Csak a könyvben vannak megjelölve a bútor darabok, de a bútoron nincs semmi. Így nem tudom mi értelme van, rajta kellett volna ragasszák ugyanazokat a betűket is a bútor darabokra. Így nem tudom hova, melyik kell
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!