Erkely keramia burkolatara mivel erdemes raragasztani a mufuves szonyeget?
Figyelt kérdés
júl. 11. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Mivel érdemes ráragasztani a lejárós műanyag burkolatot a szerszámnyélre?
Pl. kombinált fogó, metszőolló, krova. A legfőbb gond az, hogy három hónap, mire a műanyag alól kiszivárog az oldószer, és tényleg fog a ragasztó... Vagy van reális és gyors megoldás is?
Normális, hogy a bútorlap szélein a ráragasztott szél között látszik a fekete ragasztó és ezért koszosnak mutat a bútor?
jpgA link megtekintéséhez töröld ki a pontot a kep és a feltoltes közöttről.
Egy 1,5x2,5 méteres tükröt hogyan szedhetnék le a bútorlapról? Valószínűleg szilikonnal van ráragasztva.
Van 3 ilyen óriási ráadásul ívelt tetejű tükröm, egy 2 x 3 méteres bútorlapra van ráragasztva. Ahogy néztem szerintem sima szilikonnal ragasztották rá. Gondoltam arra hogy valami vékony dróttal vagy bovdennel megpróbálnám elválasztani, csak félek hogy leszedné a...
Kartondobozt szeretnék bevonni öntapadós tapétával de nem igazán ragad a papirra. Mivel tudnam raragasztani? Valami ötlet?
Probaltam sima papirragasztoval de a doboz kulseje tul sima es fenyes es elcsuszik rajta az egesz.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!