Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Érdemes szimpla üvegezésű...

Érdemes szimpla üvegezésű bejárati ajtóra űreges polikarbonát lemezt ragasztani, hogy javítsam a hőszigetelő képességét?

Figyelt kérdés

aug. 29. 23:10
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
8 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyenre gondoltam.

aug. 29. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Nem, semmi értelme
aug. 30. 08:40
 3/9 anonim ***** válasza:
60%

Van ablakra ragasztható buborék fólia. A nagy buborékosat érdemes választani.

Én a régi bejárati ajtó elé télen egy vastag pledet szoktam akasztani, amikor otthon vagyok és éjszakára.

aug. 30. 08:45
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem minden vendéged kiröhögne, aki megy hozzád, mikor meglátná ezt a kókányolást. Üvegeseknél van lehetőség, hogy ugyanakkora méretben csináltass dupla üveget bele.
aug. 30. 09:43
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

4

Ha nálam egy vendég bármit is kiröhögne, amit én jónak tartok, akkor már mehetne is kifelé az ajtón.

aug. 30. 10:16
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
#5 Ez nem jó megoldás hanem igénytelen! Az meg, hogy te ez miatt mondjuk a családodat is kidobnád( mar ha van), arról inkább nem mondok semmit.
aug. 30. 10:28
 7/9 anonim ***** válasza:
75%

6

Nem érdekel, hogy igénytelen, vagy sem.

Van, aki a bejárati ajtóra igényes, de megeszik minden szemetet, amitől bálna méretre hízik, és van, aki nem a LÁTSZATRA igényes, amit "kifelé" KELL mutatni, hanem pl az étkezésére, a testsúlyára és a fittsegere.

Nem vagyunk egyformák.

(Hármas és ötös vagyok)

aug. 30. 11:25
 8/9 A kérdező kommentje:

[link]

Csináltam látványtervet, szerintem nem nézne ki rosszul.

aug. 30. 22:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a cellákba tud járni a levegő, nem fog szigetelni. A végeknek zártnak kell lennie teljesen, hogy valamit érjen.
aug. 31. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Trapézlemez közé hogy kell polikarbonát táblát tenni, úgy hogy beázás ne legyen?

Teraszom teteje trapézlemezes és túl sötét a konyha fölötti rész. Ezért műanyag táblát tervezek oda tenni a lemez helyére. Zártszelvényre van fúrva a lemez. A műanyag táblát másik keretbe kellene tenni? Vagy hogy lenne a legegyszerűbb illesztés? Köszönöm a válaszokat!

Régi polikarbonát tábláról elöregedett (megkeményedett) védőfóliát hogyan vettétek le ?

Régi (nem tudom milyen korú) cellás polikarbonát lemezhez jutottam, amit fel is használtam. A gond csak az, hogy az előregedett öntapadós védőfóliát nagyon nehezen tudom leszedni, különösen az UV védett félről. Eleve sok a védőfólián a karcolás, ahol az öntapadó réteg...

Több kérdesem is van többi lent Festmények védesere melyiket használják? Plexi Akril, Polikarbonát.

Festmenyek elé tett plexi szerü aanyag ami helyetesíti az üveget több fajtája is van mint megtudtam. Valószínű az lesz ami könynev vághato mert különöző metetben van 4 db. 1 van ami már már olyan vastag rs anyagra hajaz mint az üveg de megsem az.Az mi...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!