Törülköző szárító radiátorból milyen teljesítményű és méretű kell ahhoz, hogy a téli mínuszokban egy 1 × 2 méter alapterületű, 2.75 m belmagasságú kis fürdőszobát kifűtsön, hogy jó meleg legyen a fürdésekkor? (Kiegészítő fűtés nélkül!)

válasza:

válasza:Mármint elektromos?
Nem kell túl nagy, ekkora helyiséget ég kicsi is felfűt csak ne járasf 24 órába

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A vizesedés megszüntetése necces feladat, injektálás jöhetne szóba de arról azt hallottam, nem tartós egyébként se. A szárító vakolatról meg azt hallottam, hogy ugyan nem végleges megoldás de évekig jó lehet ha nem nagyon erős a vizesedés.
Adott egy ezer éves Whirlpool mosogatógép, amit még az após kukázott nekünk, volt már baja, eddig mindig megjavítottam, most is ez a terv. A problémám, hogy annál a programnál, amiben van szárítás rész, egyszerűen a szárító fázis első felében megáll a mosogatógép, nem...
A házunkban a szobámban nincs radiátor, csak 3 db hosszú cső padlótól plafonig. Semmilyen csonk nincs rajta és állítólag tilos is megbontani. Na ez a cső tűzforró szokott lenni, de mégsem elég, hogy felfűtse a szobát. Arra gondoltam, hoyg felturbózom egy kicsit....
Gondoltam ha nyáron nem megy fütés akkor is melegithassünk a fürdöben ....
Mindenképp légszáraz fára van szükségem. Esetleg olyan is érdekel, ahol szárítanak! A szárítás mennyibe kerül kb. és mennyi ideig tart? Csak 2-4 db. kb. 2x20x600-as lécre lenne szükségem! Leginkább lucra, de a borovi is oké!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!