Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Straus gyorsdarabolóról...

Straus gyorsdarabolóról vélemények?

Figyelt kérdés

Ha van valakinek ilyen, leírná a tapasztalatait ?

Otthoni célra tervezem heti pár darab vágás...

Esetleg ha nagyon nem jó, ajánlanátok olyan márkát, amit már érdemes megvenni ?

2016. júl. 4. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Volt már dolgom ezzel a márkával,hihetetlenül gagyi, a legrosszabb kínai cucc.

Hidd el jobban jársz egy nevesebb márkával,mert ennek az ára kidobott pénz.

2016. júl. 5. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Üdv.

Én tavaly kaptam ajándékba egy sötétkék házú 2000W-os Straus gyorsdarabolót. Itthoni barkácsolásra használom csak. Baltaélezés, néha lemez vagy zártszelvény vágása, eddig jól bírja. Igaz nem sokat megy folyamatosba. Legtöbb egy olajos hordó vágása volt,kb 2-3 perc, de semmi baja nem lett. Szerintem nagyban függ attól,hogy miről koppintják le. Én eddig azt mondom h nem fürödtem be vele. Amire eddig kellett,azt megoldotta. Személyes véleményem az, hogy sok függ a koppintás alapjául szolgáló terméktől,de Kínában megesik az is, hogy a gyártulaj beállítja a második műszakot és délelőtt gyártják a drága,márkásat,délután ugyanazokból az anyagokból a saját márkást. Rád bízom a döntést ezek fényében! Remélem segítettem :)

2016. júl. 29. 21:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes leírást! :) Végül is úgy döntöttem, hogy 230-as sarokcsiszolót veszek és ahhoz készítek állványt, így kettő az egybe :)
2016. júl. 31. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!