Szigethalmon szerintetetek milyen vàllalkozásba èrdemes kezdeni ami hiànypótló lenne?

válasza:

válasza:Kertész, aki ért is hozzá
Bármilyen építőipari szakma. Évek óta nem talál embert te javításhoz
Jó villanyszerelő
Én ezeket kerestem mostanság. Egyedül villanyszerelőt találtam (irreális áron)
Kapcsolódó kérdések:
Ugy hallodtam hogy csak az MBVK oldalon meg ilyen oldalakon lehet csak fent elarverezett haz azért kérdezem. Igazából ittis asszem 5000 Ft a regisztrációs díj és elméletileg ha befizetem akkor kiadja az iroda címet meg hogy kihez tartozik.nemakarok erre rafazni....
Célegyenesbe értem rotációs kapa vásárlásban, de a szimpatikus típusok közül nem tudom melyik legyen a befutó. A legfontosabb természetesen a megbízhatóság és hogy ne kelljen sokat gépészkedni vele, mert nem értek hozzá.:)
Fontos lehet, hogy Cobaltos fúrószárról van szó.
Elképzelésem, hogy a láng imitációt YouTube -ról tenném fel a tv re. Szerintetek milyen magasan legyen a tv, hogy azért még filmeket is lehessen nézni,ha épp nem kandallóként használom. Szeretném valami egyszerű módon körbeépíteni. Nem túl költségesen,mert csak ideiglenes jelleggel lenne.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!