Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szigethalmon szerintetetek...

Szigethalmon szerintetetek milyen vàllalkozásba èrdemes kezdeni ami hiànypótló lenne?

Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Szóval akkor bármit mondok értesz hozzá?
2021. aug. 26. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Kertész, aki ért is hozzá

Bármilyen építőipari szakma. Évek óta nem talál embert te javításhoz

Jó villanyszerelő

Én ezeket kerestem mostanság. Egyedül villanyszerelőt találtam (irreális áron)

2021. aug. 26. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
gyorsétterem
2022. jan. 11. 20:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Most nyílt meg a KFC, azt se lehet megközelíteni…
2022. jan. 13. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Árverezett hazat néztem ki egy oldalon. Bírtam a Google-ba hogy elarverezett haz és az én falumat ahol lakom és kidobott egy olyan oldalt ahol csak...

Ugy hallodtam hogy csak az MBVK oldalon meg ilyen oldalakon lehet csak fent elarverezett haz azért kérdezem. Igazából ittis asszem 5000 Ft a regisztrációs díj és elméletileg ha befizetem akkor kiadja az iroda címet meg hogy kihez tartozik.nemakarok erre rafazni....

Ruris 731k vs Oleo-Mac 198 vs Honda fg320 Szerintetek melyiket válasszam?

Célegyenesbe értem rotációs kapa vásárlásban, de a szimpatikus típusok közül nem tudom melyik legyen a befutó. A legfontosabb természetesen a megbízhatóság és hogy ne kelljen sokat gépészkedni vele, mert nem értek hozzá.:)

Karácsonyi dekor kandalló házilag? Szerintetek?

Elképzelésem, hogy a láng imitációt YouTube -ról tenném fel a tv re. Szerintetek milyen magasan legyen a tv, hogy azért még filmeket is lehessen nézni,ha épp nem kandallóként használom. Szeretném valami egyszerű módon körbeépíteni. Nem túl költségesen,mert csak ideiglenes jelleggel lenne.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!