Létezik valami nagyon egyszerű rolóféleség amit fúrkálás nélkül az ablakra lehet helyezni?
Én valami ilyesmit vettem a Praktikerbe néhány éve
Igen, OBI-ban is van.
Roló, így kiadja.
Van textil, mindenféle szinekben, és van fából is, nyilván résekkel.
Először Jófogáson néznék körül, szoktak ilyenek feleslegesen elfeküdni háztartásokban.
OBI és IKEA-gyártmányban is van fa roló, ezeket is sok magánszemély árulja apróhirdetésben.
Ha kicsi az ablak, akkor még vitrázs és vitrázsrúd is az amit keresel.
Készfüggönyt egy lengyel oldalról rendeltem, 150x250 cm egy darab, ráncolóval, és 6000 Ft. Szépen van megvarrva! Minden színben van az is.
Még a lapfüggöny is ilyen.
Talán jobb, ha árnyékoló, árnyékolás néven keresed őket, abban minden fajta dolog van.
Én méretre csináltattam sávrolókat, alu vasalattal, tehát nem a gagyi műanyag, amik törnek, hajlanak. Lehet sokkal drágább, de ezeket akkor cseréled le ha meguntad. A vásznat pedig lehet benne cserélni, így legközelebb nem kell komplett szettet megvenni, mert a vasalat a drága.
És még így is kb 20%-al olcsóbb volt az egész házra, mint a karnis + függöny kombó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!