A palackokat, tejesdobozt ha beledobom a kukába amibe minden szemetet gyűjtök, elviszik a kukások?
Figyelt kérdés
Vagy kötelező külön tenni?tegnapelőtt 01:42
1/7 anonim válasza:
Szerintem egyik kukás se nagyon fog benne turkálni és nézegetni, hogy van-e közte tejesdoboz.
2/7 anonim válasza:
El. Ráadásul nálunk január 1-től meg is szűnt az üveggyűjtés.
3/7 anonim válasza:
Én válogatás nélkül mindent beledobok a szemetesbe, majd ha azt várják, hogy szelektáljak, akkor adjanak kedvezményt a szemétszállításra, és onnantól mindenki motivált lesz a szelektálásra, és külön szemetes igénylésére.
4/7 anonim válasza:
A kukások plusz munkát nem csinálnak.Hova raknák a kiszedettet ? Talán az utcára .
5/7 anonim válasza:
Persze hogy el, simán.
Nem nézik mi van benne.
6/7 A kérdező kommentje:
De egyébként kötelező elvileg külön gyüjteni vagy lehet egyben is?
tegnapelőtt 17:01
7/7 anonim válasza:
Nincs kötelezően előírva a külön gyűjtés. Arra van előírás, hogy mit nem dobhatsz bele (pl. veszélyes hulladék, elektronikai hulladék, stb.) ezek a hulladékszállítási szerződésbe le vannak írva.
Tejesdobozt a többség meg szerintem bedobja a kazánba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!