Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Családi házban élők! Ti...

Családi házban élők! Ti megengednétek ezt egy vadidegennek?

Figyelt kérdés
Havi 5000 forintért cserébe az udvarotokba tárolhassa a kerékpárját valaki.:) Mondjuk közel a vasútállomás, de az illető nem akarja a vasút mellett hagyni a féltett kerékpárját és ezért az udvarotokat használná.
máj. 5. 10:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
100%

"Magadból indulsz ki az a baj"

Belőled indutam ki. Te magad vagy aki már azt emlegeti, hogy fizet érte 🤡

"Bármi gond lenne nem vetném a szemére"

Messziről jött ember azt hazudik amit akar 🤡

"Te viszont szemrebbenés nélkül"

Nem, barátom. Én eleve nem kérnék senkit arra, hogy tárolgassa a biciklimet 🤡

máj. 5. 11:40
 52/74 anonim ***** válasza:
100%
Az autósok nem kaptak kulcsot és nem hónapokra szólt a dolog. Ez a különbség nem tűnt fel?
máj. 5. 11:41
 53/74 A kérdező kommentje:

"Az autósok nem kaptak kulcsot és nem hónapokra szólt a dolog. Ez a különbség nem tűnt fel?"

Nem, mivel nem is volt kulcs a kapun. Nem tűnt fel? Nem mindenki zárkózik ám 5 zár mögé éjszakára. Nem mindenki Borsodi vagy Szabolcsi :)

máj. 5. 11:42
 54/74 anonim ***** válasza:
95%

"Nem mindenki Borsodi vagy Szabolcsi :)"

Én győri vagyok de semekkora összegért nem adnék kulcsot egy embernek. Főleg neked nem kérdező, mert a válaszaid alapján nagyon furának tartalak.

máj. 5. 11:46
 55/74 anonim ***** válasza:
100%

Azt ne mondd, hogy te már abba is többet látsz bele, hogy valaki kulcsra zárja a kapuját, ajtaját. Nem tudom, hogy miért vagy ennyire frusztrált csak azért, mert sokan a magánbirtokukat szeretnék maguknak megtartani (tudod, ez a különbség a közterekkel szemben). Ha kell egy tároló, bérelj egyet. Rengeteg biciklitartó vagy kicsi garázs van, ami bérelhető. Hagyd csak ott kint a biciklidet, ha ennyire röhejes az, aki zárja a birtokát, vagy félsz? Ilyen rossz nálad a helyzet Borsodban/Szabolcson, hogy nem mered otthagyni a pályaudvarnál?

Egyébként minek vagy még itt? Azt írtad, hogy már nem fogod követni a kérdést. Ennyire semmit sem ér a szavad? :D

máj. 5. 11:47
 56/74 A kérdező kommentje:

"Főleg neked nem kérdező, mert a válaszaid alapján nagyon furának tartalak."

Nincs is szükségem a kulcsodra elhiheted.:) Te is elég fura vagy a válaszaid alapján, sőt a győriek többsége nagyon fura.

máj. 5. 11:49
 57/74 anonim ***** válasza:
100%

Itt Komarom-Esztergom, nem mindig zarom a kaput, de van rajta zar, es ha nem vagyok itt akkor be is van zarva, mint ahogy masok is igy jarnak el legjobb tudomasom szerint. Veszprem megyeben vagyok meg jobban ismeros, ugyanez a helyzet. De meg oregapamek hajdanvolt igazi falusi portajan is volt retesz a nagykapun amit belulrol lehetett csak kezelni, belulre meg a zarhato gyalogkapun lehetett bejutni.

Egyebkent ha ennyire nem kell rettegni, akkor valo igaz, minek izgul a kerdezo a csoffadt biciklijen.

máj. 5. 11:59
 58/74 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, akármennyire fel vagy háborodva, idegennek semmi pénzért nem engedném. És igen, azért van zár az ajtón, hogy becsukjuk magunk mögött a saját kerítésünk kapuját.

Ismerősnek engedném, ingyen is.

Esetleg írj a helyi fb csoportba, hátha találsz egy "jótét" lelket...

Hasznosabb, mint itt kritizálni a korszellemet.

máj. 5. 11:59
 59/74 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként meg veletek van a baj"

Igazad velem van a baj, mert nem értem miért tetted fel a kérdést, ha számodra csak az a válasz elfogadható, hogy "Igen megengednénk ezt egy vadidegennek, hiszen még fizet is érte 5 ezer Forintot!"

"Itt a baj a mostani emberek fejében van, egyre butábbak, ostobábbak és gyanakvóak"

A megnyilvánulásaid elnézve ez tény, egyetértek.

máj. 5. 12:00
 60/74 anonim ***** válasza:
100%
Csak kicsit vicces, hogy kijelentetted, hogy többet nem írsz ide, viszlát, majd megint itt írsz. Jó gyorsan meggondolod magadat, nem gondolod? :)
máj. 5. 12:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!