Mit lehet tenni a füstölő szomszéddal?
Kb 1 éve meghalt a nénike a szomszédban. Ő gázzal fűtött, nem volt semmi gond. Az új lakó viszont a ház hátsó részen a régi kéményre rákötött egy kazánt és elkezdett fával fűteni.
Tüzeli régi tetőanyagot, parkettát, ablakkeretet, de látjuk már mindenféle raklapokat is odahordott. Ömlik a füst a két ház közé amikor begyújt.
Szóltunk neki, azt mondta a fatüzelés ilyen, fogadjuk el. Menjünk be a házba!Hát mi ebbe biztosan nem törődünk bele, hogy ezentúl a saját udvarunkon füstösek büdösek leszünk!
Milyen jogi lépéseket tehetünk?

Mi az, hogy csukjam be az ablakot? Mi az hogy erre van pénze? Miért nekem kell hozzá alkalmazkodnom? Elmentek a ...-ba.
Nehogy már egy füstölő idióta miatt ne tudjak akkor kimenni a saját kertembe vagy kiülni a teraszomra, amikor nekem jólesik. Én nem zavarom őt semmivel, ő se zavarjon engem.
Nem fog érdekelni ha összeveszünk vele. Ősszel fel lesz jelentve, ha megint elkezdni.
A sok fának meg szemétnek hozasson konténert, vitesse el, ahogy mi is tettük felújításkor. Nem égettük, büdösítettünk vele a többi lakónak. Még csak nem is az utcára volt kirakva, hanem az udvarba hogy elférjenek a többiek autóval.
Ha kell minden begyújtáskor írok egy feljelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!