Létezik olyan konyhai szagelszívó, amit nem kell csövekkel kivezetni, hanem mondjuk csak valami betétet kell cserélni benne időnként?
Figyelt kérdés
nov. 3. 04:41
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Persze, szinte mindegyik alkalmas erre. Szénszűrő és zsírfogó háló van benbe, ezen kering át a levegő. A szénszűrőt jó pénzér cserélheted. Sokat nem érnek, mert ilyen gyors át keringetés mellett nem sokat szűr ki a szén. A nedvesség, zsír miatt hamar tönkremegy és szűrőcsere.
Nem igen hasznàlják így őket.
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Ha tényleg főztök is gyakran, akkor nagyon gyorsan befogja a szűrőjét a zsír, két havonta cserélni kell. De addig se jó a hatásfoka. Először én is ezzel próbálkoztam, aztán kénytelen voltam kivezetni a csövet.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
nov. 3. 06:17
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Igen, a konyhán belül keringteti a levegöt, jó zajos, de sokat nem ér.
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!