Vízbekötés lesz! A tulajnak kell menni befizetni, vagy a házastárs is jó? Terv már kész!
Ja, bocsánat!
Gondolom meghatalmazás!

válasza:

válasza:Én bérelt házban lakom. Vízóra csere volt, kis híján tényleges életfogyttal fenyegették a tulajt, ha nem lesz ott személyesen a cserénél. Senki nem törődött azzal, hogy nő a tulajdonos, és én férfi vagyok. Bejöttek, kicserélték az órát, aláírtam a cserét. Ennyi.
Mindegy ki fizet, csak fizessen.

válasza:

válasza:

válasza:Nem értek ehhez, de nem lehet, hogy volt már szerződéskötés, ha mennek bekötni?
Ha nincs szerződés, akkor ne olvasd tovább.
De ha már van szerződés, és bent kell intézni bármit, ahhoz elvárják, hogy az menjen, akinek a nevén van a szerződés. Házastársnak (hiába tulajdonostárs) még azt se mondják meg, hogy mennyit kellene befizetni. (Múlt héten intéztem én is egy ügyet, akkor képeződtem ki a témában.)
De ha írtok egy meghatalmazást, és e-mailben beküldöd az ügyfélszolgálatra, akkor onnantól te is mehetsz bármit intézni. Gyakorlatilag bárki bármit hamisíthat, neten beküldve elfogadják valódinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!