Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol rendezik meg idén a...

Hol rendezik meg idén a martfesztet ? Erdéj mejik részén?

Figyelt kérdés

febr. 14. 08:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
ErdéLY!
febr. 14. 08:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
MeLYik.
febr. 14. 08:57
 3/14 anonim válasza:
Ha googleba írtad volna be gyorsabban kapsz választ és még helyesíráshoz is adott volna javítási opciót.
febr. 14. 09:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Két tőmondat kérdésben három durva hiba. Nem semmi!
febr. 14. 12:08
 5/14 A kérdező kommentje:
Kedves utosó kivagy te ? Magyar tanár? Hogy megmond mi hejes minem?
febr. 14. 16:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem kell hozzà tanárnak lenni, de ezek durva hibák, igen csak.
febr. 14. 18:41
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen?
febr. 14. 20:59
 8/14 A kérdező kommentje:
Akkoe elnézést
febr. 14. 20:59
 9/14 anonim ***** válasza:
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Ehhez nem kell magyartanárnak lenni. Általános iskola másodikos tananyag.
febr. 14. 22:40
 10/14 A kérdező kommentje:
Bocsi nem tutam
febr. 15. 03:28
1 2

További kérdések:

Mi a menetet az amperbővítésnek, társasházi lakáshoz , lakáson kívül elektromos szekrény esetében?

Igényeltem amperbővítést. Azt nem tudom hogy ha jön a szerelő akkor jelen kell lennem vagy nem? Mivel a mérő a lakáson kívül van. Van valakinek erről infója?

A szárítógépben teljesen megszáradnak a ruhák?

Még sosem volt szárítógépünk, így nem láttam még használat után. Az kivett ruhát egyből be lehet hajtogatni a szekrénybe vagy még rá kell tenni a szárítóra egy rövid időre?

Akiknek van saját nyaralója, mennyit használjátok egy évben?

Szerettek ott lenni, vagy csak a megszokás miatt mentek oda?

A szomszéd tetőszerkezete jócskán átlóg a telekhatáron, mit tehetek?

Tetőnek igazából nem is nevezném, be van dőlve az egész, a szomszéd állítása szerint így lett felépítve! Az oldalai meg sincsenek, minden irányból átlátni rajta. Ez engem nem is érdekel, mert egy nagyszerű trapézlemezes kerítéssel el is rejteném, de jelenleg nem tudnám...

Valakinek bevált zuhanyfej?

Nemrég eltört a zuhanyfejünk amit évek óta használtuk. Sajnos már fogalmunk sincs hol vettük de mindképp kellett egy új. Azóta 2 zuhanyfejen túl vagyunk (drágábból és olcsóbból egyaránt) de azt tapasztaltuk, hogy heteken belül mindegyik elkezdett folyni minden irányba....

Hogy szabaduljak meg a tárgyaimtól?

Rengeteg cuccom van. Ezektől megkéne szabadulnom,pláne hogy csak foglalják a helyet és nem lehet őket eladni. És boldogságot sem okoznak,de rengeteg időbe telt (10+év)összegyüjteni (akár guiness rekord is lehetne) emiatt nincs szivem kidobni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!