válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Igényeltem amperbővítést. Azt nem tudom hogy ha jön a szerelő akkor jelen kell lennem vagy nem? Mivel a mérő a lakáson kívül van. Van valakinek erről infója?
Még sosem volt szárítógépünk, így nem láttam még használat után. Az kivett ruhát egyből be lehet hajtogatni a szekrénybe vagy még rá kell tenni a szárítóra egy rövid időre?
Szerettek ott lenni, vagy csak a megszokás miatt mentek oda?
Tetőnek igazából nem is nevezném, be van dőlve az egész, a szomszéd állítása szerint így lett felépítve! Az oldalai meg sincsenek, minden irányból átlátni rajta. Ez engem nem is érdekel, mert egy nagyszerű trapézlemezes kerítéssel el is rejteném, de jelenleg nem tudnám...
Nemrég eltört a zuhanyfejünk amit évek óta használtuk. Sajnos már fogalmunk sincs hol vettük de mindképp kellett egy új. Azóta 2 zuhanyfejen túl vagyunk (drágábból és olcsóbból egyaránt) de azt tapasztaltuk, hogy heteken belül mindegyik elkezdett folyni minden irányba....
Rengeteg cuccom van. Ezektől megkéne szabadulnom,pláne hogy csak foglalják a helyet és nem lehet őket eladni. És boldogságot sem okoznak,de rengeteg időbe telt (10+év)összegyüjteni (akár guiness rekord is lehetne) emiatt nincs szivem kidobni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!