Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A francia ágyunkba egy nagy,...

A francia ágyunkba egy nagy, vagy két kis matracot vegyünk?

Figyelt kérdés

Új matrac vásárlása előtt állunk, mert a régi nekem túl puha.

Múlt évben egyszer már körbe érdeklődtünk, akkor nem vettünk. Ott mondta a szakeladó, hogy két egyszemélyeset érdemes venni. Pláne ha más keménységűt szeretünk.

Most elmentünk kiválasztani. Végigfeküdtünk egy csomót, kiválasztottam egy jó keményet.

Párom azt mondta, az jó lesz neki is. Ami érdekes, mert ő tök jókat alszik azon a puhán, amin én úgy érzem megnyomorodom. Ezért azon az állás ponton van, hogy inkább egy nagyot vegyünk, ne két kicsit. Mi szeretünk össze bújva aludni. Úgy gondolja így kényelmesebb lenne, mert nincs középen "lyuk". Én viszont attól tartok, hogy hosszú távon nem lesz neki kényelmes, így a egy nagy matracot cserélni drágább, mint egy kicsit. Plussz, hozni-vinni, kitenni szellőzni a kicsit könnyebb.

Hogy csináljuk hogy jó legyen? Kinek mi vált be?

ápr. 28. 11:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kerdezo

A kommentelo a matracot mossa állítólag.

ápr. 29. 05:56
 12/17 anonim ***** válasza:

Matrackuckóba nézz szét, ott volt 30 nap próbagarancia mindig, vannak feltételei.

Én ott vettem eddig, meg ismerősök is. Jó minőség, huzat mosható, 30 napos próbagarihoz matracvédőt kell venni.

ápr. 29. 06:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
1 es vagyok. Szivacs matracunk van. 3 darabban van benne a szivacs. A huzatot kicipzározva ki lehet őket venni. 2 fér egyszerre a mosógépünkbe. 4 mosással megvan, 3 a szivacs, meg 1 a huzatok.
ápr. 29. 09:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi kettőt vettünk. Van mikor középen alszok, és nem zavar a kettő közti rés. Pedig annyira nincsenek is szorosan a keretben. Vettünk egy matracvédőt, egy vastagabb anyagút, ez által nem zavaró a rés.

Az egy nagyot meg sem tudnám forgatni...

ápr. 29. 22:43
 15/17 A kérdező kommentje:

Az #1-es igen. De valaki alatta a lepedő bonyolultságát és nehezen vásárolhatóságát írta.

Az #1-es szerintem simán csak rosszul fogalmazott.

máj. 4. 11:00
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az infót.

Keménységre milyen?

máj. 4. 11:01
 17/17 anonim ***** válasza:
13 as vagyok. Az ikeában vettük. A rugós matractól puhább, de nem rugózik úgy. Nekem kényelmesebb a rugósnál. De persze amikor vettük inkább az allergia volt az előtérben, nem a kényelem. De nem bántuk meg.
máj. 4. 13:52
1 2

További kérdések:

Habszivacs matrac használható nem rácsos ágyon?

Van egy rúgós matracú ágyunk, amire vennénk egy 15-20 cm vastagságú habszivacs, hideghab matracot 160*200 méretűt. Az ágy két oldala felnyitható ezután is fel lehet? Nem árt ennek a matracnak?

Mennyire elfogadható szerintetek hosszú távon, ha valaki az anyukája mellett él ugyanazon a telken, csak külön házban?

Nálunk úgy nézne ki, hogy igazából 2 telek van, külön címmel, 2 külön oldalról lehet bejönni, csak egybe van nyitva. Anyukám a másik részt nekem adná, és oda építenénk egy kisebb házat. A másik opció az lenne, hogy a mostani ház lenne emeletesre bővítve, és a felső...

Szakik ez a víz pumpa miért nem működik?

Szóval a héten észrevettem, hogy "üresben" ment,búgott de nem szívta a vizet. Akkor már jól fel volt forrósodva. Víz volt benne ami ugye felforrósodott. Na aztán észrevettem a filternél volt egy hajszál repedés ahol levegő jutott be. Ezt én kicseréltem stb de a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!