A TEMU-nak itthon befellegzett?

válasza:

válasza:

válasza:Nekem is ma megugrott. Pedig 2-3 napos HU területére terméket néztem, reméltem hogy EUs.
Viszont ugyanazt a sheinen megtaláltam,nem számolt fel semmit.
Remélem,hogy megoldja,mert így is felmentek az árak, reméltem hogy azért, mert beépítette az árba a vámot.

válasza:Hát ha valamit nem találnak ki akkor annyi lesz nekik.
Én mondjuk bevásároltam olyan apró dolgokat amikre a következő 1 évben szükségem lesz, addig meg csak lesz valami megoldás.
De vannak olyan dolgok amik még mindig megérősek mint ha itthon venném meg, de már nem annyira, de MÉG olcsóbb. Aztán majd meglátjuk.
Aliexpresst nézegettem ott amit EU raktárból szállítanak azoknak nem ment el vészesen az áruk, igaz én aliról inkább drágább dolgokat rendelek a hobbijaimhoz amiket itthon nem hogy jóval drágábban de sokszor egyáltalán nem kapok meg.

válasza:

válasza:Majd lesz több raktár európában.
Egyenlőre kár rendelni

válasza:

válasza:8, a Temun nem csak bóvli van. Nem mondom,hogy nem futottam bele az olcsó telefontokba meg a falon mászkálós gyíkba (gyerekjáték), de pont,hogy tudatosan ott veszem meg a nagyobb értékű dolgokat.
Pl kész függönyök. Amit kinéztem itthon 30-40 ezer között van, temun megtaláltam 12 ezerért. Típusra gyártott autós cucc itthon 40E, temun 18E és még sorolhatnám.
A termékek nagyrésze szerinted honnan kerül a polcokra?
Miért kéne nekem az európai gazdaságot azzal támogatni,hogy a Kínában legyártott és felvásárolt termék 60%-os hasznát más zsebébe teszem?
A tudatosság és a fenntarthatóság nem itt kezdődik.

válasza:További kérdések:
Kell ügyelni vásárlás során ha kimondottan padlófűtéshez akarom venni, vagy bármelyik jó?
Ha van egy ózonos gépen amivel tudok fertőtleníteni és a szobámat akarom kifertőtleníteni úgyhogy a szobában van tv számítógép monitor szekrények meg a szekrényekben vannak fényképezőgép ilyesmi hogyha ha elindítom az ózonozót az tönkreteheti ezeket a dolgokat?
A jövőben ablakcsere lesz nálunk. Arra gondoltam, jó minőségű használt nyílászárók vannak. Viszont lehet hogy picivel nagyobb, vagy ép kisebb tokkal együtt, mint maga a hely ahova beépítenék. Mármint főleg magasságra. Ilyenkor mire kell odafigyelni? Inkább kisebbet...
Az egyik tulajdonos a zárt, 20 nm-es lépcsőházban a bejárata fölé szerel egy klíma külső egységet. Ahelyett, hogy leszerelné, azt javasolta, hogy axiális rendszerrel vezetné ki a forró levegőt.
Érdemes leteríteni egy fóliát alájuk vagy mehet a sima talajra?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!