Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A TEMU-nak itthon befellegzett?

A TEMU-nak itthon befellegzett?

Figyelt kérdés
Van a kosaramban kb. 25 ezres áru ,és amikor a fizetés gombra kattintok már majd nem 40 ezer! Több,min 9 ezer vám,és 4200 forint szállítási díj.Ki fog így vásárolni onnan a jövőben?
júl. 3. 16:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Ne aggódj, megoldják. Én ma már egy németországi raktárból kaptam a cuccot nulla postaköltséggel és az MP szállította ki.
júl. 3. 17:01
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
100 ft-os vackokat tényleg nem lesz már érdemes rendelni (amíg nem játsszák ki a vámot), de ami itthon 40 ezer, Temun pedig 6 ezer, ott továbbra sem fog számítani.
júl. 3. 17:57
 3/14 anonim válasza:
58%
EU-n belüli raktárból. Ha nem oldják meg akkor vissza fog esni a forgalma, de nagyobb baj hogy elvileg még az amerikai Amazontól is vámot szed ez a mosléktrágya EU.
júl. 3. 17:59
 4/14 anonim ***** válasza:
33%

Nekem is ma megugrott. Pedig 2-3 napos HU területére terméket néztem, reméltem hogy EUs.

Viszont ugyanazt a sheinen megtaláltam,nem számolt fel semmit.

Remélem,hogy megoldja,mert így is felmentek az árak, reméltem hogy azért, mert beépítette az árba a vámot.

júl. 3. 19:28
 5/14 anonim ***** válasza:
17%

Hát ha valamit nem találnak ki akkor annyi lesz nekik.

Én mondjuk bevásároltam olyan apró dolgokat amikre a következő 1 évben szükségem lesz, addig meg csak lesz valami megoldás.

De vannak olyan dolgok amik még mindig megérősek mint ha itthon venném meg, de már nem annyira, de MÉG olcsóbb. Aztán majd meglátjuk.

Aliexpresst nézegettem ott amit EU raktárból szállítanak azoknak nem ment el vészesen az áruk, igaz én aliról inkább drágább dolgokat rendelek a hobbijaimhoz amiket itthon nem hogy jóval drágábban de sokszor egyáltalán nem kapok meg.

júl. 3. 19:34
 6/14 anonim ***** válasza:
60%
A tragédiája ennek, mint 5-ös is írja, hogy sok dolgot máshol már nem is kapsz meg.
júl. 3. 22:51
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Majd lesz több raktár európában.

Egyenlőre kár rendelni

júl. 4. 08:30
 8/14 anonim ***** válasza:
57%
Kövezzetek meg, de én nem bánom! Tényleg szükségünk van annyi kínai szarságra csak azért, mert olcsó? Aposomék szeretnek összerendelgetni minden hülyeséget, és őket meg is értem, hogy a Kádar-rendszerben nem volt választék, most meg a századik "frappáns" kulcstartó vagy telefontok 500 forintért nagy szám nekik. De fiatalabbaknak nincs kedvük egy kicsit tudatosabban vásárolni? Jó lenne az európai gazdaságot támogatni, jó lenne a fenntarthatóságban gondolkodni, jó lenne a minőséget preferálni a mennnyiség helyett, és jó lenne megpróbálni tartósat venni eldobható helyett.
júl. 4. 23:31
 9/14 anonim ***** válasza:

8, a Temun nem csak bóvli van. Nem mondom,hogy nem futottam bele az olcsó telefontokba meg a falon mászkálós gyíkba (gyerekjáték), de pont,hogy tudatosan ott veszem meg a nagyobb értékű dolgokat.

Pl kész függönyök. Amit kinéztem itthon 30-40 ezer között van, temun megtaláltam 12 ezerért. Típusra gyártott autós cucc itthon 40E, temun 18E és még sorolhatnám.

A termékek nagyrésze szerinted honnan kerül a polcokra?

Miért kéne nekem az európai gazdaságot azzal támogatni,hogy a Kínában legyártott és felvásárolt termék 60%-os hasznát más zsebébe teszem?

A tudatosság és a fenntarthatóság nem itt kezdődik.

júl. 5. 09:14
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
#8 Az más kérdés, hogy számos magyar webshopnak az a stratégiája, hogy Kínából berendeli és eladja itthon 4x annyiért. Az valóban nem az európai gazdaság támogatása, hanem a hülyék megsarcolása. De itt meg 2-es válaszoló válaszaval értek egyet, hogy a vám ellenére is meg fogja érni onnan rendelni. Vagy ha nagyon tudatos kedvemben vagyok, utánajárnék, hogy van-e Európában gyártott, jó minőségű függöny, aminek az ára belefér nekem és stílusra is megfelel. Az úgyis olyan tétel, ami évtizedekig kitart, nem kell gyakran cserélni.
júl. 5. 11:27
1 2

További kérdések:

Szobába greslap vagy "sima" járólap jó padlófűtés mellé?

Kell ügyelni vásárlás során ha kimondottan padlófűtéshez akarom venni, vagy bármelyik jó?

Tehetkárt a dolgokban az ózonozás?

Ha van egy ózonos gépen amivel tudok fertőtleníteni és a szobámat akarom kifertőtleníteni úgyhogy a szobában van tv számítógép monitor szekrények meg a szekrényekben vannak fényképezőgép ilyesmi hogyha ha elindítom az ózonozót az tönkreteheti ezeket a dolgokat?

Nembaj ha egy használt nyílászárónak kisebb vagy nagyobb a magassága mint az előző ami bent volt?

A jövőben ablakcsere lesz nálunk. Arra gondoltam, jó minőségű használt nyílászárók vannak. Viszont lehet hogy picivel nagyobb, vagy ép kisebb tokkal együtt, mint maga a hely ahova beépítenék. Mármint főleg magasságra. Ilyenkor mire kell odafigyelni? Inkább kisebbet...

Hogy néz ki egy axiális légelszívó rendszer?

Az egyik tulajdonos a zárt, 20 nm-es lépcsőházban a bejárata fölé szerel egy klíma külső egységet. Ahelyett, hogy leszerelné, azt javasolta, hogy axiális rendszerrel vezetné ki a forró levegőt.

Mire érdemes rakni az építési törmeléket, illetve ha hoznak sódert vagy homokot?

Érdemes leteríteni egy fóliát alájuk vagy mehet a sima talajra?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!