Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mofém típusú wc öblítő csapnak...

Mofém típusú wc öblítő csapnak miért nehéz elzárni vele a vizet?

Figyelt kérdés

Gondoltam hogy le cserélem nyomógombos shell típusú öblítőszelepre.

Lehet valahogy javítani?

júl. 8. 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem úgy tűnik, mint ha a magyar lenne az anyanyelved...

Jó lett volna egy kép, hogy lássuk, milyenről is van szó konkrétan, ne tippelni kelljen.

Fotózd le telefonnal, menj be egy ilyen jellegű üzletbe, és a képet megmutatva kérj hozzá tömítéskészletet.

[link]

De az is lehetséges, hogy csak valami vízkődarab ragadt a gumi meg a fém közé. (A gumi elöregedése azért valószínűbb.)

Még olyan is van, hogy a szelepülék elkorrodálódott, akkor tényleg cserélni kell. De mivel nem olcsó egy ilyen, érdemesebb megpróbálni javítani.

júl. 9. 09:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Anya nyelvemmel semmi baj nincs.

Köszi.

Szinte üinden évente vagy max másfél évente javítva van.

S még is mindig ugyan az a probléma merül fel.

tegnapelőtt 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Miért büdös egy-egy ruha? Mosógépben vannak mosva, de az egyik illatos, a másik büdös? Miért van ez?

Elején általában azt vettük észre, hogy a Retro ruhák büdösebbek mint a többi márkás/nem márkás ruhák (póló, pulóver, nadrág). Volt amelyik 3.nap szárogatás után ment ki a szag a ruhákból, volt olyan, hogy ugyanúgy büdös maradt. Most újabban nem csak a retro ruhák,...

Floren öblítőről tapasztalatok?

Sosem próbáltam a Lenoron és a Coccolinon kívül mást, de eléggé elszálltak az árak, és gondoltam kipróbálnám az olcsóbb öblítőket. Lidl-be ritkán járok, mert ahogy itt olvasgattam sokan a saját márkás öblítőjét használják...

Wc öblítő csap csere kellene? Vagy mi a baj?

Vettem új betétet a csapba a bezzeghnél, mert a régi betét már elkopott, nehezen lehetett elzárni a vízet, átcseréltem 1 hete és azóta az van hogy bármilyen állásban magától megindul a víz. Arra vetek hogy a betét szar, mert eddig nem volt ilyen probléma soha. Mi a teendő ilyenkor?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!