Minden városban vannak már közösségi mosodák?

válasza:

válasza:Nem minden városban vannak.
Magyarországon az emberek inkább saját mosógépet használnak.
Olcsóbb is, gyorsabb is, kényelmesebb is.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vonatoznék mindennap és csak az oda vezető úton, meg Budapesten használnám a biciklit... Az is több összesen mint napi 20 km. A vonaton pedig a kerékpáros részlegre kéne felszállnom és mindig beszélgetni akarna velem a többi kerékpáros, csak emiatt nem váltottam...
Hogyan lehetne egy kisebb városban fejleszteni a közösséget? Milyen gyermek programokat tudtok ajánlani? 0-10 éves korig? Minden ötletet szívesen várok. Szép napot
Nyilván Helsinki az első, de azon kívül? Én szeretnék kimenni, Tampere vagy Oulu a kiszemelt hely, elég nagy városok de pl Oulu elég rideg hely, minusz huszon fokok, nem tudom mennyire bírnák a magyarok azt az időjárást. A magyarok merre vannak leginkább?
Legyen jó közösség, nem túl terhelő, de a színvonal legyen jó. Fiúnak kell. Lehetőleg legyen szép helyen egy városban. Ne.legyen nagyon szigorú. Az országon belül bárhol lehet.
A barátom (kb két hónapja vagyunk együtt, de fél éve ismerjük egymást) lejönne Pécsre szalagavatóra a hétvégén. Korábban beszéltünk arról, hogy ő szombat reggel/ este vagy vasárnap reggel/ este szokott misére járni, hetente egyszer. Viszont emiatt a program miatt későn...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!