Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Egy 70- es évekbeli belső...

Egy 70- es évekbeli belső tokos redőny javítása mennyibe kerülhet? Vagy javítanak még ilyet? A redőny műanyag, szerintem még jó állapotú. A baj a tengellyel van.

Figyelt kérdés
aug. 5. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Akkor az nem az eredeti fa, hanem már cserélt. Vagy te magad javítod, veszel hozzá ha van olyan tengely, netes szakboltba.

A redőnyös csak komplett újat fog beszerelni.

aug. 5. 17:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűbben javítható, mint az újak.
aug. 5. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem javítják már.

Olcsóbb egy új

tegnapelőtt 08:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az első válaszolónak: eredetileg ez a műanyag lett felszerelve 1977- ben. Az még bírja is, akkor jobb minőségűeket gyártottak.

tegnapelőtt 10:40
 5/5 anonim ***** válasza:
77 ben műanyag? Az valóban az eleje, újfajtának számított.
tegnapelőtt 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Száraz terményt lehet tárolni 220 literes műanyag hordókban, nem fülled be?📷⤵️

Búzát, árpát, kukoricát tarolnánk ilyen 220 literes műanyag hordókban.Jó lenne mert a rágcsálók nem tudnának hozzáférni a terményhez.Pl. a búzából hány mázsa férne bele egy hordóba?

Rácsot vagy hevederzárat célszerű tenni panellakás új műanyag ajtójára?

Költözés után észrevettem, hogy az én műanyag ajtóm a legkönnyebben betörhető ajtó a lépcsőházban. Kicserélni valóban jó biztonsági ajtóra minimum félmillió lenne, de annak is egy zára van, amit fel lehet törni. Arra gondoltam, hogy rácsot vagy hevederzárat rakatok...

Víz kötésnél csinálnak kerti csapkiállást is, vagy csak az a műanyag ballont _ órát beteszik és annyi? Hát ez mi a szerződésen, vagy csak ún'...

Be van ikszelve!XDe csak a vízóra van, kiállás kerticsapnak nincs ,Óra az műanyagaknában, és annyi.Pedig ikszes, de az csak (gyűjtőnév) lehet

Lehet kapni műanyag tükör üveget?

Van egy szemétben talált tükröm, ami valaminek a része volt eredetileg, már régóta használtam arra, hogy borotválkozni tudjak zuhanyzás közben, simán bele tudtam ültetni a zuhanyfej tartóba. Csak sajnos most elejtettem, és eltört... Ilyen műanyag "üvegre" lenne...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!