Egy 70- es évekbeli belső tokos redőny javítása mennyibe kerülhet? Vagy javítanak még ilyet? A redőny műanyag, szerintem még jó állapotú. A baj a tengellyel van.

válasza:Akkor az nem az eredeti fa, hanem már cserélt. Vagy te magad javítod, veszel hozzá ha van olyan tengely, netes szakboltba.
A redőnyös csak komplett újat fog beszerelni.
Köszönöm a válaszokat!
Az első válaszolónak: eredetileg ez a műanyag lett felszerelve 1977- ben. Az még bírja is, akkor jobb minőségűeket gyártottak.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Erről lenne szó: [img]
Búzát, árpát, kukoricát tarolnánk ilyen 220 literes műanyag hordókban.Jó lenne mert a rágcsálók nem tudnának hozzáférni a terményhez.Pl. a búzából hány mázsa férne bele egy hordóba?
Költözés után észrevettem, hogy az én műanyag ajtóm a legkönnyebben betörhető ajtó a lépcsőházban. Kicserélni valóban jó biztonsági ajtóra minimum félmillió lenne, de annak is egy zára van, amit fel lehet törni. Arra gondoltam, hogy rácsot vagy hevederzárat rakatok...
Be van ikszelve!XDe csak a vízóra van, kiállás kerticsapnak nincs ,Óra az műanyagaknában, és annyi.Pedig ikszes, de az csak (gyűjtőnév) lehet
Van egy szemétben talált tükröm, ami valaminek a része volt eredetileg, már régóta használtam arra, hogy borotválkozni tudjak zuhanyzás közben, simán bele tudtam ültetni a zuhanyfej tartóba. Csak sajnos most elejtettem, és eltört... Ilyen műanyag "üvegre" lenne...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!