Budapestről elköltözés megérte?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Akik elköltöztek, azok merre dolgoznak és kb. mit?
#5: Ó de jól összefoglaltad, amit csak tudat alatt éreztem eddig! Köszönöm!

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem tudom meddig de el kéne költöznöm addig ittmarad az albim. A bérleti díjat fizetem havonta de a közművekkel mit szokás ilyenkor intézni?
Panel lakásban lakom, és a szomszédból minden, de tényleg minden áthallatszik, és nagyon zavaró. Ha szexelnek, ha tv-t néznek, mintha velem egy szobában lennének kb, annyira hallom. Az ajtónyikorgás, tüsszögés, lámpa felkapcsolás is folyamatosan áthallatszik. Nagyon...
Szerintetek mi ‘must have’ ha egy fiatal felnőtt elköltözik otthonról? Mik azok a dolgok, amikre nem is gondolnál, hogy fontosak, de szinte lehetetlen megélni nélküle? (nekem pl. az egyik ilyen dolog a wc papír volt - annyira természetes hogy van, de bizony venni kell...
A mellettünk lakó öreg nőnek, akié a ház, van egy lánya aki most vele lakik. Szokott kiabálni a kertben az öregasszonyhoz, de ez még nem vészes, bár ez sem halk. Viszont a néninek van egy fia is, aki ha jön látogatóba (pár naponta), az mindig nagyon hangosan beszél....
Szobát béreltem,ahonnan most elköltözök. A számlák 1-3hónapos elcsúszásszal jönnek. Miután én eljövök onnan, nekem illene kifizetnem ezeket a számlákat utólagosan? Más ezt hogy oldja meg?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!