Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Budapestről elköltözés megérte?

Budapestről elköltözés megérte?

Figyelt kérdés
A zsúfoltság, stressz, közterületi gondok, közlekedési morál miatt volt aki elköltözött?

szept. 1. 09:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezért költöztünk, de a fentiek miatt is megérte. Nyugi van napközben is, éjszaka meg a tücskökön kívül semmi zaj,néha vakkant egy-egy kutya. Nincs szemétdomb a környéken, barátságosabbak az emberek.
szept. 1. 11:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Már nagyon utálok visszamenni :) tiszta stressz. Pedig 40 évig ott laktam a belvárosban.
szept. 1. 13:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A belvárosi söpredék, fura emberek, hajléktalanok stb mind az utcákon, aluljárókban, tömegközlekedésen egyaránt megutáltatták velünk a fővárost egy idő után. Egy játszótéren nem lehet már nyugodtan meglenni, normális emberekkel körülöttünk. A közlekedési morál még elmegy, a dugók már kevésbé.
szept. 1. 15:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
20-as éveim elején imádtam Pesten lakni, most vagyok 29, ha valamikor Pestre kell mennem egyszerűen a fejem fogom hogy mégis hogy tudtam itt élni? Szörnyű.
szept. 1. 23:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszerűen túl sok az inger. Olyan könnyen leszokott erről az idegrendszerem. :) Az állandó háttérzúgás, a közvetlen zajok, a sok ember miatt az arcok, érzelmek folyamatos szkennelése, a szagok, feliratok, és hogy mindig mozog minden. Pedig persze nagyon szép is meg nem egy tízmilliós város.
szept. 2. 06:02
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem ez miatt de muszáj volt
szept. 2. 08:37
 7/10 A kérdező kommentje:

Akik elköltöztek, azok merre dolgoznak és kb. mit?

#5: Ó de jól összefoglaltad, amit csak tudat alatt éreztem eddig! Köszönöm!

szept. 2. 10:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi Bp. közvetlen közelében lakunk egy kistelepülésen, Budapesten dolgozom, szellemi munkakör. Egy óra alatt beérek (lakástól irodáig) tömegközlekedéssel egy átszállással (vonat Keleti + 2 metró Astoria).
szept. 2. 10:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Megyeszékhely, külvárosi kertvárosi része, nyugodt környék, normális emberek. A városba járok dolgozni, 15p autóval, gépészmérnöki diplomával a szakmámban dolgozom.
szept. 2. 10:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Informatikai területen dolgozunk otthonról. Az egyikünk vállalkozó, plusz tanít, a másik külföldi cégnél alkalmazott.
szept. 2. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Ha átmenetileg elköltözöm azt hogy kell jelezni a közmüveknek hogy addig ne számlázzanak de ha hazajövök legyen víz meg gáz szóval ne zárják el?

Nem tudom meddig de el kéne költöznöm addig ittmarad az albim. A bérleti díjat fizetem havonta de a közművekkel mit szokás ilyenkor intézni?

Az elköltözés az egyetlen megoldás? (minden áthallatszik a szomszédból)

Panel lakásban lakom, és a szomszédból minden, de tényleg minden áthallatszik, és nagyon zavaró. Ha szexelnek, ha tv-t néznek, mintha velem egy szobában lennének kb, annyira hallom. Az ajtónyikorgás, tüsszögés, lámpa felkapcsolás is folyamatosan áthallatszik. Nagyon...

Mi az, ami szerintetek nagyon fontos elköltözésnél?

Szerintetek mi ‘must have’ ha egy fiatal felnőtt elköltözik otthonról? Mik azok a dolgok, amikre nem is gondolnál, hogy fontosak, de szinte lehetetlen megélni nélküle? (nekem pl. az egyik ilyen dolog a wc papír volt - annyira természetes hogy van, de bizony venni kell...

Hogyan lehetne rávenni az egyik oldali kertszomszédokat, hogy a kertben ne kiabálva beszéljenek? (ha lehet, az elköltözés megoldást kerüljük)

A mellettünk lakó öreg nőnek, akié a ház, van egy lánya aki most vele lakik. Szokott kiabálni a kertben az öregasszonyhoz, de ez még nem vészes, bár ez sem halk. Viszont a néninek van egy fia is, aki ha jön látogatóba (pár naponta), az mindig nagyon hangosan beszél....

Albérlet, elköltözés után, számlák. Hogyan?

Szobát béreltem,ahonnan most elköltözök. A számlák 1-3hónapos elcsúszásszal jönnek. Miután én eljövök onnan, nekem illene kifizetnem ezeket a számlákat utólagosan? Más ezt hogy oldja meg?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!