Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » írnátok rossz indulatú szomszé...

írnátok rossz indulatú szomszédokról, akik meg keserítik az életeteket?

Figyelt kérdés
én már annyira utálom a szomszédom,hogy az nem igaz én még ilyen rossz indulatú nőt még sosem láttam.
2011. aug. 22. 09:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy szomszéd aki lopós volt. Egyszer láttuk hogy a kertünkből lopott vmi zöldséget.

Hízelgett a képünkbe, a hátunk mögött meg mindennek elmondott. Apám utálta, volt amikor be is szólt neki mert miatta nem tudtunk aludni.

Már pár éve meghalt, az utolsó éveiben meg már nem itt lakott.

2011. aug. 22. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

Egy ilyen volt, őt midnen zavarta, ha este elmentem a körfolyosón a lakásunkig, akkor nem tudott aludni, ha ugyanezt napközben csináltam, akkor az éjszakás férje nem tudott aludni, ha rágyújtottam a folyosón, bement a füst a szobába és zavarta, ha a lakásban gyújtottam rá (pedig azt utálom, de gondoltam, jobb a békesség), az is zavarta. Amikor a lakótársam tévézett este, attól se tudott aludni (érdekes, mert én ébren voltam a szomszéd szobában és semmit nem hallottam a tévéből), aztán kijelentette, hogy este tíz után nem szabad lehúzni a vécét, mert őt az is zavarja. Ha vendéget hívtunk, máris jött balhézni, hogy mindenféle ismeretlen embereket hozunk a folyosóra és biztos be fognak törni hozzá, hiába mondtuk, hogy a barátaink nem tolvajok. Amikor elromlott a folyosó zárja, ránk fogta és velünk fizettette ki, mondván biztosan mi voltunk azok.


Egy ideig tűrtük, aztán elköltöztünk. A mostani szomszédunk egy tündér, olyan mintha nagymamám helyett nagymamám lenne. Sajnálom, hogy nem költöztünk el korábban.

2011. aug. 22. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

az én egyik szomszédom nem rosszindulatú, csak szimplán bolond.

azt képzeli, h üldözi az FBI meg a CIA meg a tököm tudja micsoda, és kopogtatja a padlót meg a falat, h ezzel "elűzze" őket. (gondolhatod, h egy házgyári lakásban ez mekkora élmény...)

üzeneteket írogat az alatta lakó postaládájára, fenyegeti mindennel.


nincs senkije, se gyereke, se férje, csak 2 macskája. a furcsa a dologban, h egy doktori címmel rendelkező egyetemi tanár volt fénykorában, de mostanra megbomlott az elméje, és senki nem tud vele kezdeni semmit.

most szép lassan várjuk, amíg feldobja a pacskert.


valahol sajnálom őt egy kicsit, de ha pl lenne gyereke, akkor legalább foglalkozna vele valaki, és nem találna ki unalmában mindenféle baromságot.

2011. aug. 22. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

előző vagyok:

nos, a többi szomszéd kivétel nélkül normális, pedig ők is nyugdíjasok. az emeleten a szemben lévő lakásban egy édes idős házaspár lakik, na nekem is olyanok ők mintha a pótnagyszüleim lennének :)


sajnos minden házban akad egy olyan ember vagy család, akik egyszerűen nem bírják betartani a társas együttélés szabályait. van ahol ez durván, van ahol enyhébben jelentkezik. szerencsére olyan szinten még sosem voltam, hogy na akkor holnap költözök :)

2011. aug. 22. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 A kérdező kommentje:
mi sajnos önkormányzati lakásban lakunk.amit nagyon rossz állapotban kaptunk meg.így sajnos mindig kell valamit csinálni rajta.ami zörgéssel jár.na ez ki akasztja.ha le esik egy tányér a földre már rohan,hogy ettől fáj a feje.a lányok hangosan ugrálnak amikor szegények már alig mozdulnak meg.ha este én vagy a férjem mászkálunk a lakásban azt is hallja.ha a csapot nyitom meg az is idegesíti ha a lányok játszanak ki van tőle.szóval amit fizetek lakást lassan le pusztul és csöndbe kell lennünk.szóval nagyon ki vagyok.
2011. aug. 22. 10:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A mi öreg szomszédunk 56-os menekült volt,így bőven paranóiás volt.

Mi karácsonykor ha rántott húst készítettünk,már rohant fel,hogy mit kopácsolunk,és fejezzük be,mert tilos.

Ha a postaládánál meglátott minket akkor ránk se nézve csak oda ordította hogy "mocskos ávósok" Én állítólag a Mengele ápolónője voltam a szemében.

Ha mentünk le a lépcsőn és láttad a szomszédot,gyorsan kapaszkodni kellett mert képes volt jól meglökni,hogy leessél.

Egyszer a párom leejtette az uborkás befőtte süveget ami el is tört..De a szomszéd már dörömbölt az ajtón.A párom kinyitotta,és elkezdett ordítani,hogy mi egy rohadt hazaárulók vagyunk,ávósok,és csak törni-zúzni tudunk.A párom megunta és be akart csukni az ajtót,erre az öreg elkezdett a botjával "verekedni" Na itt elborult a párom agya,és a botot simán ketté törte,és vissza adta neki azzal a szöveggel hogy tévedésben van,mi nem ávósok vagyunk.Én voltaképpen egy német fasiszta vagyok,,ő meg hóhér és az ilyen öregeket nyírt ki büntetlenül..Na az öreg onnantól kezdve került minket mint a pestist. Jó pár éve már nyugi van mert az öreg meghalt..(nem mi nyírtuk ki,esküszöm..)

2011. aug. 22. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szomszédom csak egy idegbeteg állat. Vele annyi a gáz ha iszik akkor ő teljesen idióta lesz kb a fél utcát felkelti az álmából ha hazamegy a kocsmából mert nem bírja kinyitni az ajtót és akkor inkább az utcán ordibál ott magával. Régen nem volt gond vele HA józan volt de amikor ivott tiszta gáz volt. Most már józanul sem normális, legtöbbször az udvar közepén szokta elvégezni a dolgát, van amikor nem tisztálkodik, a házban meg persze meg lehet dögleni a bűztől, főleg amikor átmentem hozzá villanyt szerelni. Persze ha barátainkat vagy a családomat át hívom és kint vagyunk a kertbe akkor a szomszéd ott folyton mondja a hülyeségét folyton be zavar minket és állandóan hallgatózik. Ha rájön a mániája hogy egy hónap után le kellene nyírni a füvet a "dzsungelbe" akkor egész nap ott zörög és csodálkozik hogy minden 2 perc után beakad a gép. Sokan panaszkodnak már miatta de nem költözünk el innen mert nem rég újítottuk teljesen fel a házat ami nagyon szép lett és a kertünk is szép meg a környék is nyugodt ha a szomszéd elmegy itthonról.
2011. aug. 22. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

Én nem írnék a szomszédainkról, mert korábban mertem itt panaszkodni és annak az lett az eredménye, hogy a kedves válaszolók engem hordtak le mindenféle szemét rosszindulatú állatnak, aki folyton a szomszédját lesi.

Közben meg pont fordított a helyzet.

Röviden azért ennyit írok:

- állandóan leselkednek, kukkolnak, hallgatóznak,

- minden piclicsáré dologért feljelentgetnek, miközben mi egy szót sem szólunk, hogy engedély nélkül építkeznek, (de tudnék más hasonló esetről is mesélni),

- lopnak, semmit nem lehet kint hagyni, mert másnapra rejtélyes okokból náluk kötnek ki az eltűnt cuccaink,

- a kerítésen átdobálják hozzánk a szemetet, mert egyszerűbb, mint kukában kitenni szemétszállításkor,

- stb.

2011. aug. 22. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim válasza:
100%

A rossz szomszédság nem török átok, inkább magyar mentalitás a hiányos, és egyáltalán nem normális (bár egyesek szerint erurópai törvények) miatt.

Rossz szomszédokról sokat lehet írni, de megoldást nehéz találni. Egyszerűen azért, mert az alapelv hibás, miszerint mindenki azt tesz, amit akar, holott ez azért nem kellene, hogy így legyen.

Tipikus esetek a következők.

Idős mamik és papik hajnalban kelnek és egész nap ki nem állhatják, hogy fiatalok, kisgyerekesek még csak a közelükben is léteznek, mert szerintük ez egy tipikus csendövezet. Azaz ki nem állhatják a gyerekzsivajt, a szokásos zajkokat, meg háztartási zajokat sem, ezért örökösen zsörtölődnek és morognak. Mellette persze képesek az udvar egyetlen padján kora délelőttől késő estig diskurálni zöldségekről, melyet köteles minden lakó hallgatni, mivel erősen hangerővel teszik, hiszen nekik joguk van egymást meghallgatni. Ez a szelektív hallás, a gyerek neszezését is üvöltésnek hallják, a saját hangjukat még megafonnal sem. Megoldás talán kevés van, de be lehetne vezetni a seriffrendszert, hiszen fényes nappal sem normális, ha üvöltve szidja a szomszédját egy állítólag tisztességben megőszült szenilizáló alak.

Bulimániás szomszéd. Legyen akár egyetemista, akár iszákos, akár bármi, lényeg az, hogy szerinte teljesen normális, hogy kizárólag züllött és hangos egyéneket hív fel magához késő este, akik hajnalig kocsmává alakítják a házat. Ordítás, kapuberúgás, duhajkodás, aztán nagy balhé, mert az okozott kárt meg kell téríteni. Természetesen ezt egy közös képviselő rendezhetné, nagyon magas díjszabással, és nem fizetés esetén azonnali ráterheléssel a lakásra. (Csak ez túl nehéz, mert rosszak a törvények.)

Kisgyerekes, kutyás, öntudatos, semmilyen közös költséget nem fizető átlagcsalád egész napos ugrálása. Öntudatosság kezelendő lenne azzal, hogy mivel egy gyerek nem normálisan nevelt, ha hajnal kettőkor ugrál és tányérokat csapkod a falnak, így nem teljesítik állampolgári kötelességüket, tehát minden támogatástól alanyi jogon megfosztandók. Járjanak utána, vizsgázzanak, bizonyítsák be, hogy alkalmas szülők, hőbörgés helyett.

Etnikum, etnika és egy regiment pulya. Itt tényleg csak a seriffmósdszer segítene. Igen, úgy gondolom, az első figyelmeztetés és felhívás eltávozásra után a lelövés nem a legrosszabb alternatíva. Az egyén ne nője túl a közösség kereteit.

Idős, jórészt közveszélyes, általában egyedülálló nő, aki már rég kivégezte a férjét a hülyeségeivel. A lakóközösség is javasolhassa, hogy orvosi (lefizetett) vélemény ellenére is kényszergyógykezeljék valami rácsos intézményben. Mert ők törnek a legtöbb borsot mások orra alá. Az ilyenek a gonoszság élteti, és túlélnek mindent, a gonoszkodás a lételemük. Hibásak a törvények, nagyon hibásdak, különösen mindenféle más országból áttelepültek esetén, ahol a védelmet a külképviselet biztosítja. Alapvető bűn a törvénykezésben az ilyenek támogatása azok ellenében, akik itt fizetnek adót és itt élnének, ha hagynák őket.

2011. aug. 24. 23:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
40%

attól neked jobb lesz?

nekem semmi bajom a szomszédaimmal, csak az egyiknek van baja a kutyámmal.

2011. szept. 2. 00:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!