Miért nem képesek a vízvezetékesek, szobafestők IDŐPONTRA jönni? Komolyan mondom, felrobbanok!

válasza:Miért nem rúgod ki a festőt a csába? Azért késik, mert ezek szerint simán megteheti. Szintúgy a vízvezetékszerelő.
Én is vártam a festőt pár éve, nem jött, mérgemben én álltam neki. A végén kérdeztem: ja, hogy ez ennyi? Azóta be nem tette festő a lábát a házunkba.

válasza:

válasza:Mivel nem vagyok vállalkozó ezért eddig kevés maszek munkám volt de mindig időre mentem festeni. Nem is dolgozok drágán mert még így is többet keresek a saját munkámmal mint amikor egy vállalkozónak dolgozok.
A vállalkozók nem mindig tudnak időre menni mert egymás után vannak a munkák és ha megcsúsznak valahol akkor nem tudnak kezdeni a másik helyen a megbeszélt időben.
Ilyenkor már kevés munkájuk van a festőknek, nem hiszem hogy azért késik mert nem végzett a jelenlegi munkával, sokan örülnek ha van még munka. Én már nem is dolgozok mert akinek dolgozok annak ilyen időben nincs munkája már.
Kapcsolódó kérdések:
30M2 es szoba régi tapátázott felület. Ők új tapézást szeretnének. Áztatás-->kaparás-->alapozás-->glettelés-->csiszolás-->Makulatúra mérése,szabása,felragasztása-->tapétázás--> és azt lefesteni! Gondolom négyzetméteréért kértek valamennyi pénzt. De egy ilyen komplett felújításnak mennyi a M2-e ?
"Jungle Ginger" nevű színárnyalatról lenne szó. Esetleg nem lehetne keverni hozzá fehéret, vagy van valami módja hogy világosabb legyen a szín?
Melyik iskolában, mennyi időt, mennyit kellett fizetni, ha kellett, milyen végzettséget kaptatok...stb. Ezek érdekelnének engem.
Hogy számolják a nm árat?Ablakok ,ajtók lejönnek belőle?A plafont más nm áron számolják?
Gondolom le kellene kaparni, csiszolni az egészet, alapozni, és úgy festeni. De van valami olyan festék, ami kimondottan fürdőszobához való? Estleg olyan, ami a penészedést is akadájozza? Mert ez is problémánk.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!