A pottyantós WC-t hogyan kell normálisan használni?
Tehát azt a vízöblítéses vécét, aminél rögtön a lyukba pottyan a kakker.
Könyörgöm valaki mondja meg: hogy a viharos retekbe lehet elkerülni, hogy a víz visszacsattanjon a fenekemre?!
Amit eddig próbáltam:
1. WC papírt belerakni
-Ha keveset tettem, akkor egyből elázott és elsüllyedt, mintha semmit nem is csináltam volna.
-Ha sokat tettem, akkor eldugult a WC pusztán a papírtól.
2. A lehető leghátrébb ülni az ülőkén, hogy a WC belső falára érkezzen a csomag.
-Ilyenkor az esetek többségében a felső karima is szó szerint tiszta sz@r lesz, vagy egyáltalán nem sikerül eltalálni a szélét és marad az alapfelállás.
-Félő, hogy a műanyag ülőkére is jut belőle esetleg...
Esetleg még gondoltam arra is, hogy rányomom egy lapátra és úgy beledobom, még azzal is jobban járok, vagy ha elásom a kert végében.
Aki tudja, hogyan kell ezt a csodálatos találmányt helyesen és hatékonyan használni, kérem szóljon.
Előre is köszi.
Mi potyog ki belőled, kézigránát?
Mi egyszerűen wc-papírt dobunk bele (én személy szerint 2 cikket, félbehajtva duplának), és az égvilágon semmi gondom nincs a felfröcskölő vízzel. Más kérdés, hogy nem szärok félkilósat.
Nem kakálok extrém nagyot, sőt...
Szóval nem hiszem, hogy ez lenne a gond.
Te milyen papírt használsz, ami nem ázik át egy másodperc alatt?
De, akkor mégis hogy akadályozza meg? Nálam nem működik mégse...
Igen, nő vagyok és nem hiszem, hogy annyira luxus lenne az az igény, hogy ugyan ne csattanjon már vissza a víz a fenekemre és maradjon egyirányú folyamat a dolog.
De akkor ezek szerint másnak is visszacsattan, csak rohadtul nem zavarja őket?
muhahahaha
A pottyantós az a vízöblítés nélküli.
Egyébként jogos a kérdés.
Én is szenvedtem, mikor ismerősömnél nyaraltam.
Ki kell kísérletezni, hogy mennyi papír kell.
Ha meg több csomagban jön a cucc, akkor az első lesüllyesztheti a papírt, ilyenkor utána kell doni egy marék papírt.
Én azt nem értem, hogy ki vesz ilyen wc-t.
Én se ilyenhez vagyok szokva, csak most rá vagyok kényszerítve a használatára, de nem értem a létezését se, hogy ki és miért gondolta, hogy ez praktikus lesz.
Bár mint kiderült, van akinek az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!