Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hanlektalan leszek mit tegyek?

Hanlektalan leszek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nincs vegzettsegem sajnos igy jott ossze es munkatse talalok sajnos ha igy megy tovabb utcara kerulok mert kiraknak itthonrol. Valami gyors megoldas hogy munkat es szallast talaljak? Hallottam azt hogy alljak katonanak az hogy mukodne? 17F
2016. jún. 25. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:

ha fizikailag elég erősnek érzed magad akkor jó ötlet,

sok mindenre megtanít meg pénzt is kapsz

de ha kicsit is normális szüleid vannak nem fognak kidobni egyik napról a másikra.

2016. jún. 25. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem is van ilyen barátom, nincs érettségije se. nem tanult tovább se. elment hegesztő tanfolyamra és elég jól keres vele :D
2016. jún. 25. 22:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Lassan 18 vagyok ezert leszek kirakva. Eronletem jo szoval megprobalom a katonasagot. Tanfolyamra jelentkeztem pont hegesztore es nem volt eleg jelentkezo igy nem indult el. Szoval ugy nez ki marad a katona elet.
2016. jún. 26. 19:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Meg valami. Ugye nem kell eretsegi hogy katona lehessek?
2016. jún. 26. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Keress olyan munkát, ahol szállást is kapsz, és szakképzetség sem kell, pl.: Meki

[link]

2016. jún. 26. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!