Miért mondja azt sok lakberendező meg ingatlanos, hogy a hűtés megoldása beltéri klímás egységgel egy középosztályos vagy egy proli megoldás?
Én rengeteg olyat láttam a felső rétegnél, hogy a házukba nem mennyezeti hűtés van vagy falba épített egység hanem egy beltéri klímákkal oldják meg és ahogy jártam ezekben a házakban szerintem semmit nem vett le a házak vagy a lakások élvezeti értékéből, hogy láthattad a klímát.
Ez mégis sok ingatlanos azt mondja, hogy ez proli pedig rengeteg dizájnos klíma van ami szerintem még fel is dobja a lakást de, hogy nem vesz el abban én biztos vagyok

válasza:

válasza:

válasza:Kérdezd meg azoktól, akik ilyet állítanak, én még nem hallottam erröl.
2-es: egyébként ma egy klíma nem olyasmi, amivel "villogni" lehetne, annyira elterjedt dolog.

válasza:4-es!
Sok lakberendező, meg ingatlanos? Ez csak egy hülyegyerek a tiktokról.

válasza:

válasza:Sokkal ocsmányabb a sok retró radiátor, meg az egész ház szarrá csövezése, mint egy doboz a falon.
Én klímákkal fogok hűteni/fűteni, H-tarifa és vezérelt még idén lesz, telibekakikálom, hogy milyen jelzőket talál ki rá pár nevenincs hülyegyerek. Egy klíma 2-300 ezer és nagyon időtálló, a maiak már alig esznek szigetelés és ésszel történő használat mellett. Ha ettől leszek proli, ám legyen.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Jelenleg középiskola vége felé járok, azzal nincs gond, hogy ne tudnám merre felé indulnak el az életben munka terén, viszont az már nehezebb ügy , hogy hogyan is kéne megvalósítanom . Lakberendező/belsőépítész irányba szeretnék menni( erről is kérdésem lennének, hogy...
Nekem nagyon átverősnek tűnik, ráadásul olyan árat adott, hogy elhasaltam. (random benéztünk az üzletébe, mert arra sétáltunk, de pl. A.I.nem tud róla kb. semmit) köszönöm előre is:)
Vagy az asztalosok is csinálnak látványtervet? Pl konyha, vagy gardrób, vagy fürdőszoba. Ha a padló burkolatok, csempék már megvannak.
Valakinek van fogalma róla, hogy egy belsőépítész/lakberendező milyen formában dolgozik és mennyiért? A cél egy 60 nm ház berendezése lenne, de nem vagyok szakértő a témában és jól jönne a segítség
Nem tudom másoknál hogy megy, de én szeretném, ha meg tudnám tervezni, "nézni" az elképzeléseimet, mielőtt nekilátunk. Régebben volt egy program, mely alkalmas volt ilyesmire, meg kellett adni a falakat, lehet bútorokat belerakni és a többi. Kíváncsi lennénk, hogy ki,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!