Üdv! 8x3 méteres előtetőt szeretnék a teraszra. Az oszlop 10x10 bsh gerenda lenne. Az összekötő elemek (szarufa?) 7*15. Miből mennyi és milyen kiosztásban lenne kellőképpen teherbíró? Tetőt osb plusz bitumenes zsindelyből csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
A szarufák polikarbonát tetőt tartanak, 1 méter közzel. A tető lejtése 5%.
Sziasztok! Szertornát tanulok 1 éve.De sajnos már alig csinálunk valamit.Hobbi szinten űzöm,most nyáron is van és csak régi elemeket ismételünk arábel,bogni,flick földön és Ennyi Mindenki már előre tudja az egész órát mindig ugyan az van,imádom a közösséget és a...
Tetőcserét tervezünk, kaptunk egy jó magas árajánlatot és faragni szeretnénk belőle. Azt a fülest kaptam, hogy Szlovákiában jóval olcsóbb a faanyag. Tapasztalat? Ötlet?
10mx10m-es ház, sátortetős,30fokos hajlásszög, tető legmagasabb pontja 3m. A gerenda 50cm-el lóg túl a falon, cserépléc távolság 27cm. Próbálkoztam de nem mentem semmire.
Körülbelül 10 méteres egyenes fenyőfákat szeretnénk kivágni. nagyon jó gerendák lennének, szerintetek lehetséges úgy meghirdetni hogy, kivágás fejében elviheti. Ha tudtok ilyet vagy egyáltalán meglehet így oldani légy szíves írjátok le. előre is köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!