Másik cégnél is benyújhatom az igényem az ingyen födém szigetelésre vagy így már nem lehet?
Figyelt kérdés
Egy cégnél megpályáztam az Ingyen födém szigetelést még 5avaly év végén kaptam is elfogadó emailt de azóta semmi életjel a dolog felől. Lehet olyan,hogy másik cégnél is kezdeményezem a dolgot vagy azt nem lehet ha egynél már jelentkeztem? Egy ismerősöm tavaly jelentkezett egy másik cégnél és még akkor pár hónap múlva kész is lett neki.máj. 9. 22:42
1/1 anonim 

válasza:

Először is olvasd el a szerződést, hogy mit mond a szerződéstől való elállásról. Ha van olyan pont, ami szerint ezt megteheted, akkor írj nekik egy hivatalos levelet, ami tartalmazza, hogy erre a bizonyos szerződéses pontra hivatkozva elállsz a szerződéstől és indokold is meg. Hivatalosan, postán tértivevényesen add fel a részükre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!