Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Meleg fűtéscsövet lehet kenni...

Meleg fűtéscsövet lehet kenni festékkel?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a radiátor zománc festék lenne az.

Nem lesz baja ha a meleg fűtéscsőre kenem fel?

Lehet hülye kérdés 😅.

Vagy inkább a kora reggeli órákaban amikor még szobahőmérsékletű a cső (déltől megy a fűtés a vegyes kazánban).

Nyilván hamarabb szárad meg ilyesmi de el lehet húzni szépen az ecsetet?

Egyszer festettem egy vizes bázisú festékkel nagy melegben nyáron és túl gyorsan húzott, száradt meg.

dec. 26. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Lehetni lehet csak randa lesz.

Jobb megvárni a tavaszt vagy elzárni, ha hidegben is kened rá de felfűt mielőtt megkötne nem lesz szép.

dec. 26. 13:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Pontosan erre gondoltam, hogy a száradási idő előtt felmelegszik a cső az a 60-70 fokos víz az nem tenne jót a festéknek.
dec. 26. 15:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Minden festékre rá van írva, hogy milyen feltételek mellett lehet használni.
dec. 27. 09:04

További kérdések:

Sarfalu haz meszelesenek hogy kell hozzá kezdeni?

Állítólag minden évben be kell meszelni mert ha nem akkor lepusztul.

Melyik lenne egy hosszu es kihuszhato konyhai csap csaptelep (es kaphato)?

Egy eleg nagy mosogato kagylom van. Atloja olyan 60 cm. Erre szeretnek oldarol belogo magas csaptelep rakni amit ki is lehet huzni.Itt lenne egy ilyen pelda: 25-29 centi, habar en meg hosszabnak orvendenek.Annyi az egesz baj, hogy ez az Elleci egy torok marka, nem epp...

Hol lehet kelet-pesten vagy közelében olyan elektromos menetmetsző gépet kölcsönözni , amelyik 1 collos (D34mm) csőre képes menetet vágni?

Kell egy ilyen gép, egy alkalomra javítani a fűtésrendszert! Ha nem lelek kölcsönzőt , akkor egy alakalmi munkára meg kellene vennem , kb. 80 rugóért.

HiSec ajtóban szeretnék zárat cserélni. Milyet érdemes és melyik a hivatalaos weboldala?

A felső zárat használjuk - az alsó zárba az előző tulaj beletörte a kulcsot - és mára elégé nehezen jár a kulcs. Néztem online találtam weboldalát ahol van zárbetét és egyéb kiegészítő. Találtam is egy jobb megoldást: belül ráfordítós, kívülről kulccsal nyitható: ...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!