Meg lehet hőszivattyút úgy oldani hogy ne zúgjon?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik a hőszivattyús fűtés, de zúgásban nem tudok aludni.jan. 23. 18:35
1/8 anonim 

válasza:

válasza:Nem, a működési elvének velejárója hogy zörög.
2/8 anonim 

válasza:

válasza:A hőszivattyúban kell, hogy legyen kompresszor, anélkül nem működik. A kompresszornak pedig mindig van hangja.
Ha van elég hely, megoldható, hogy jó alapos zajszigetelést kapjon és még messze is legyen, akkor is fog ugyan zúgni, de nem fogod hallani.
3/8 A kérdező kommentje:
Hűtőtől hangosabb?
jan. 23. 21:26
4/8 anonim 

válasza:

válasza:melyik hőszivattyúd van? van olyan hőszivattyú hogy este csendesebben dolgozik
5/8 anonim 

válasza:

válasza:lehet kertre rakni 10méterrel arrébb, de akkor földben kell csövezni és szigetelni.
6/8 A kérdező kommentje:
Még nincs semmilyen, de tudom hogy klíma mellett (akár fűt akár hűt) nem tudok aludni.
jan. 24. 04:28
7/8 anonim 

válasza:

válasza:Ezért de szokták inkább hátrebb melléképület mellé rakni.
8/8 anonim 

válasza:

válasza:#6, hét nekem is ez a problémám, ezért nem klímával fűtök. Szerintem itt nincs a zaj szempontjából tökéletes megoldás, de kiváncsi vagyok, hogy m iaz az "elég jó", amivel mér ki lehet egyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!