Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » 20 négyzetméter futóra rakott...

20 négyzetméter futóra rakott kisméretű tégla válaszfalból hány köbméter sitt keletkezik bontáskor?

Figyelt kérdés

máj. 5. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Vakolattal együtt?

Kb 3-3,5 m3 a fal, ez laza bontási törmelékként 5m3 felett lesz.

máj. 5. 23:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Több lesz az. Eleve a tömör sitt kb 6 m3, konténerbe pakolva lesz 8 is simán
máj. 6. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
Pedig igaza van elsőnek. A tömör 6 m3 rengeteg.
máj. 6. 13:36
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Bocsánat, 20 folyómétert olvastam valamiért.
máj. 6. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
2-2 cm vakolattal 16 cm a falvastagság, 20 m2-él az 3,2 m3 tömör anyag. Lazán kb 4,5-5 m3, az első jól válaszolt.
máj. 6. 22:17

További kérdések:

WPC kerítéslécet honnan érdemes venni?

Teraszra szeretnék fémkorlátra WPC kerítésléceket rakni. Honnan lenne érdemes vásárolni/rendelni kedvező áron? (Győr-Moson-Sopron megye)

Mit jelent pontosan az, hogy a villanyszerelő „még nem kapcsoltatta vissza magát?

ez azt jelenti-e, hogy jelenleg nem aktív vállalkozóként dolgozik, nem tud hivatalosan számlát kiállítani, és így a munkája nem számít hivatalosan bejelentett, számlaképes tevékenységnek? Szabad ez?

Távhős panelban hogy levegőtlenítik a radiátorokat mikor azokban a radiátorokban nincs levegőtlenítő szelep?

Ezek régi lemezradiátorok vannak, kétcsöves fűtési rendszerben. De úgy tudom az egycsövest sem lehet légteleníteni. Akkor hogy légtelenítik. Mert ilyen régi és nagy rendszerben nem tudom elképzelni hogy ne legyen levegős, sőt a vízben lévő kevés levegő is odakerül.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!