Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Rendes parketta, nem laminált...

Rendes parketta, nem laminált padló csiszolást láttam a neten. kb 8000 forint. Ez csak a munka vagy benne van a fényezés és a festés is?

Figyelt kérdés
júl. 14. 12:53
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Nekünk kb.8-10 éve csiszolták, felötnötték, gyönyörűre varázsolták a 70 éves parkettánkat. Kb. 20 m2 50 ezer volt.
júl. 14. 13:07
 2/9 anonim ***** válasza:
21%
Ez csak a kiszállási díj.
júl. 14. 13:35
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
Ez vagy kiszállási díj, vagy esetleg órabér lehetne még
júl. 14. 14:40
 4/9 A kérdező kommentje:
júl. 14. 15:44
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Ezeket a munkakat m2-re adjak meg, istenem...
júl. 14. 16:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudjuk. A kérdés továbbra is az, hogy ebben benne van a lakk ára is? És az egyéb...
júl. 14. 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Hat nem ugy nez hogy "tudjuk". Te lehet hogy tudod, en meg nyilvan. Kotve hiszem hogy ebben az anyag is benne volna de miert nem tole kerdezed?
júl. 14. 17:42
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Kérdezd meg. Sokmindenkinek nem mindegy mivel lakkozzák, lehet külön kívánság. A parkettaszegély plusszba méterbe számolják. Fugázas van benne vagy nincsen?
júl. 14. 19:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg négyzetméter és az anyag nincs benne .
júl. 15. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Mik lehetnek buktatói, ha lamináltat teszünk a fa parkettára?

Régi házat vettünk, felújításban vagyunk. A szobák fa parkettája már amúgy is viseltes volt, most még jobban összekarcolódott a munkálatokban. Viszont még sosem volt ezelőtt felcsiszolva, szóval fel lehetne újítani. A másik lehetőség, hogy egyszerűen lefedjük...

Felújítás előtt vagyok: parkettázott szobákat érdemes csiszoltatni, lakkozni, vagy egyszerűbb-olcsóbb laminált padlóval, vagy szőnyegpadlóval lefedni?

A csiszolást úgy gondoltam, kölcsönöznék gépet, gondolom nem igényel nagy szakértelmet a csiszolás.

Melyik az olcsóbb? Parketta festés+csiszolás, vagy laminált padló?

Munkadíjjal és anyagköltséggel melyik verzió jönne ki olcsóbban? 1. A jelenleg lerakott szalagparkettát felcsiszoltatni és színezett olajjal kezelni. (Sötétebb árnyalatot szeretnék.) 2. Felszedni a szalagparkettát és a helyére lamináltat lerakni. (A kinézett...

Parkettás szobám 1-2 helyen meg van süllyedve. Lehet vele valamit kezdeni? Laminált parkettát tehetek rá? Vagy fel kell szedni?

Tehát ha lamináltat szeretnék lerakni fel kell szedjem előtte a parkettát? Ha felcsiszoltatok a jelenlegi parkettát, tudom világosabbra csinálni? lehet színt adni neki? vagy marad a sötétbarna?

Hajópadló helyrehozatala? Segítség!

Sziasztok. Hajópadló ügyben kellenének nekem tapasztalatok illetve segítség. Egy kb. 100 éves hajópadlóról van szó, eddig kezeletlen, semmi lakk, de szép állapotban van. Tényleg. Terveink között van a felújítása. Az egyik helységben már meg is kezdtük de valami...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!