Rendes parketta, nem laminált padló csiszolást láttam a neten. kb 8000 forint. Ez csak a munka vagy benne van a fényezés és a festés is?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Régi házat vettünk, felújításban vagyunk. A szobák fa parkettája már amúgy is viseltes volt, most még jobban összekarcolódott a munkálatokban. Viszont még sosem volt ezelőtt felcsiszolva, szóval fel lehetne újítani. A másik lehetőség, hogy egyszerűen lefedjük...
A csiszolást úgy gondoltam, kölcsönöznék gépet, gondolom nem igényel nagy szakértelmet a csiszolás.
Munkadíjjal és anyagköltséggel melyik verzió jönne ki olcsóbban? 1. A jelenleg lerakott szalagparkettát felcsiszoltatni és színezett olajjal kezelni. (Sötétebb árnyalatot szeretnék.) 2. Felszedni a szalagparkettát és a helyére lamináltat lerakni. (A kinézett...
Tehát ha lamináltat szeretnék lerakni fel kell szedjem előtte a parkettát? Ha felcsiszoltatok a jelenlegi parkettát, tudom világosabbra csinálni? lehet színt adni neki? vagy marad a sötétbarna?
Sziasztok. Hajópadló ügyben kellenének nekem tapasztalatok illetve segítség. Egy kb. 100 éves hajópadlóról van szó, eddig kezeletlen, semmi lakk, de szép állapotban van. Tényleg. Terveink között van a felújítása. Az egyik helységben már meg is kezdtük de valami...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!