Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ezt a lakást hogy lehetne...

Ezt a lakást hogy lehetne módosítani, hogy kiadás szempontjából több bevételt hozzon?

Figyelt kérdés

[link]

Én azon gondolkodtam, hogy a fürdőszobából, meg a WC-ből konyhát kialakítani, a félszobát, meg a konyhát egybenyitni, így lenne 3 nagyméretű szoba, és mkndegyik szobába rakni zuhanyzót,meg WC-t.

aug. 5. 21:37
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

[link]

Valami ilyesmire gondoltam.

aug. 5. 22:31
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Egybenyíló szobával felejtsd el a külön értékesítést
aug. 5. 23:21
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó, de ahogy az előző írja, ne legyen egybenyíló szoba. A 3. számú szobából el kell venni egy kis részt, ami folyosója lenne a 2-es bejáratához.
tegnapelőtt 02:27
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
És kérdés, hogy a szennyvizet oda tudod e vinni mindenhova. Az nem olyan biztos!
tegnapelőtt 04:40
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
De minek wc a konyha mellé, ha minden szobában van?
tegnapelőtt 05:42
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg lehet csinálni, de nem biztos, hogy visszahozza az árát egy ekkora átalakítás. A szennyvízcsatorna tényleg a kérdéses, mert az elég vastag és lejtenie is kell. Mindenesetre minél közelebb érdemes rakni a vizesblokkokat a mostani vizesblokkokhoz és zaj szempontjából is jobb,ha azoknak van közös faluk.
tegnapelőtt 06:48
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Vizesblokk nem térül meg. Legyen elég tágas fürdő és konyha és a szobák mindenképp nyíljanak külön. 2+1 szobával kiadható 2 embernek. 2-3 ember esetén tök felesleges a saját fürdő/wc
tegnapelőtt 07:19
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez társasházi lakás. Nem biztos, hogy bármit és bárhogy alakíthatsz.

Ha tetszőlegesen alakíthatnád, akkor sem célszerű a vizesblokkokat ennyire szétszórni.

Pusztán műszakilag nézve a legnagyobb probléma a csatornázás megoldása lenne.

Ja, és a lakásod alatti lakó igencsak "boldog" lesz, hogy a szobái fölött az átalakításod révén fürdőszobák lesznek a fürdőszobákban megszokott zajokkal (pl. WC lehúzás, mosógép).

A régi fürdő, a régi WC és a kamra tudott szellőzni a légudvarra. Az új fürdők hová szellőznének a terveid szerint?

tegnapelőtt 07:22
 9/22 anonim ***** válasza:

[link]

Ha ragaszkodsz a fürdőszobákhoz, szerintem így lehetne kihozni külön bejáratú szobákkal és a legkevesebb átalakítással, csak az alaprajzból. De mint írtam, nem biztos, hogy érdemes, ki kell számolni, megéri-e, ki lehet adni annyival többért, mikorra hozza vissza. Két fürdőben a szellőzést is meg kell oldani. Csatornát meg kell kérdezni egy vizestől. Lichthofot meg biztos nem lehet eltüntetni, de szagolni egy konyhában kétesélyes... Jó dolog az AI egy látványtervhez, de ilyesminél ne hallgass rá.

tegnapelőtt 07:55
 10/22 A kérdező kommentje:
Még azon gondolkodtam, hogy a konyhából szobát csinálni, a konhyát kihozni az előtérbe, és akkor 4 szoba lenne, de nem tudom, hogy 4 bérlőnek elég lenne egy fürdő, és egy wc.
tegnapelőtt 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Budapesten hol éri meg üzlethelységet vásárolni kiadás/befektetés szempontjából?

Én az V. illetve a VI. kerületre gondoltam. Írjátok ezekben a kerületekben utcaneveket, akkor érdemes üzlethelyiséget vásárolni?

Hol vennél lakást befektetés szempontjából Budapesten és miért éppen ott?

A keret 15-16 millió Forint készpénzben. Mekkora négyzetméterű lakást kapnék ennyi pénzért? Ki szeretném adni a jövőben.

Szerintetek így mennyire nehezen élnénk meg ha albérletbe költöznénk? Főleg olyanok válaszait várnám akik albérletben, bevétel/kiadás összegileg, s a...

Családi okokból költöznünk kéne messzebb jelenlegi házunkból. Hárman vagyunk, férjem dolgozik, én a kisbabánkkal vagyok jelenleg itthon. Mindketten 90-95e körül kapunk + családi pótlék és még 8e utalvány. Egy autónk van, eddig ritkán (csak nagy bevásárlásra,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!