Ezt a lakást hogy lehetne módosítani, hogy kiadás szempontjából több bevételt hozzon?
Én azon gondolkodtam, hogy a fürdőszobából, meg a WC-ből konyhát kialakítani, a félszobát, meg a konyhát egybenyitni, így lenne 3 nagyméretű szoba, és mkndegyik szobába rakni zuhanyzót,meg WC-t.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ez társasházi lakás. Nem biztos, hogy bármit és bárhogy alakíthatsz.
Ha tetszőlegesen alakíthatnád, akkor sem célszerű a vizesblokkokat ennyire szétszórni.
Pusztán műszakilag nézve a legnagyobb probléma a csatornázás megoldása lenne.
Ja, és a lakásod alatti lakó igencsak "boldog" lesz, hogy a szobái fölött az átalakításod révén fürdőszobák lesznek a fürdőszobákban megszokott zajokkal (pl. WC lehúzás, mosógép).
A régi fürdő, a régi WC és a kamra tudott szellőzni a légudvarra. Az új fürdők hová szellőznének a terveid szerint?

válasza:Ha ragaszkodsz a fürdőszobákhoz, szerintem így lehetne kihozni külön bejáratú szobákkal és a legkevesebb átalakítással, csak az alaprajzból. De mint írtam, nem biztos, hogy érdemes, ki kell számolni, megéri-e, ki lehet adni annyival többért, mikorra hozza vissza. Két fürdőben a szellőzést is meg kell oldani. Csatornát meg kell kérdezni egy vizestől. Lichthofot meg biztos nem lehet eltüntetni, de szagolni egy konyhában kétesélyes... Jó dolog az AI egy látványtervhez, de ilyesminél ne hallgass rá.
Kapcsolódó kérdések:
Hol éri meg? Hol tudom jó áron kiadni?
Én az V. illetve a VI. kerületre gondoltam. Írjátok ezekben a kerületekben utcaneveket, akkor érdemes üzlethelyiséget vásárolni?
A keret 15-16 millió Forint készpénzben. Mekkora négyzetméterű lakást kapnék ennyi pénzért? Ki szeretném adni a jövőben.
(állam szempontjából)
Családi okokból költöznünk kéne messzebb jelenlegi házunkból. Hárman vagyunk, férjem dolgozik, én a kisbabánkkal vagyok jelenleg itthon. Mindketten 90-95e körül kapunk + családi pótlék és még 8e utalvány. Egy autónk van, eddig ritkán (csak nagy bevásárlásra,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!