Ha felcsiszolom a betont, mennyi időn belül elkezdeni a járólapozást kültéren?
jav
Ha felcsiszolom a betont, mennyi időn belül kell elkezdeni a járólapozást kültéren?

válasza:

válasza:Ezért kár fel csiszolni.
Ragasztó kiegyenlíti.
Felcsiszolni azért kell, hogy felszedjük a beton felületén kialakuló, az időjárás viszontagságai miatt fellazult vékony réteget, ami a ragasztóval együtt jönne fel ha nem távolítjuk el.
Legalábbis én így tudom.
Esetleg van valaki aki ért hozzá?

válasza:5
Köszi a tapasztalatokat!
Azért érdekelt mert járólapozni csak később tudok (néhány hét múlva)
És hogy közben előre elkezdhetem e felcsiszolni. Vagy majd csak közvetlenül csak a járólapozás előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Felcsiszolni és újralakkozni a parkettát, vagy házilag rátenni egy laminált padlót? Tapasztalatok?
Kell vennem egy csiszolót hozzá de ötletem sincs melyiket, csiszolókkal mg nem dolgoztam. vagy teljesen mindegy ?
A járólapok mérete: 20x20 cm. A járólapok az alábbi linken találhatóakhoz hasonlóak (nem szórtkövesek, hanem mintásak):
Van pár régi bútorelemem ami megkopott, és ezek közűl kentem le egyet. Egyenlőre jól nézzki, de nem tudom mennyire lesz tartós.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!