Szokoly Zoltán kérdése:
Polikarbonát felrakásra keresek Szakembert?
Figyelt kérdés
8 m" polikarbonát lecserélése zártszelvény szerkezetrölszept. 2. 21:51
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Kell ahhoz valami szaktudás? Felénk az ilyesmit a férfiak megcsinálják, legfeljebb a barátok segítenek. Nem gondolod túl?
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Tetőfedőt keressél. Nálunk szoktak bedobni szórólapokat, vagy helyi újságban taláisz.
4/4 mindentudó99 

válasza:

válasza:Majd fizettat olyan munkáért amit te is megtudnál csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Miért nem tudom rátenni a 10mm-es vastagságu és páraáteresztő szalaggal lezárt polikarbonát lemez végére az aluminium vizorros profilt?
Egyszerűen nem megy rá még erőltetve sem.
A polikarbonát a műanyaghoz vagy inkább a gumihoz hasonlítható?
A polikarbonátból készült telefontok az könnyen feltehető és leszedhető vagy inkább műanyag hatású?
Tapasztalatok polikarbonát lemezzel kapcsolatban? Terasztetőre gondolok.
Őszinte válaszolók írjanak!
A műanyag szemüveglencséket van ahol kikeményített felülettel adják, hogy nehezebben karcolódjon: nem találtam semmit arról mit is jelent ez a...
Alkohollal szoktam tisztítani a szemüvegem és már tiszta karc (1-félév használat után) Lehet hogy ez a kikeményítés vagy amivel a lencsét bevonják oldódik alkoholban?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!