Van a műhelyembe pár helyen beton felkopás, feljövés. Mi a véleményetek praktikeres 3-15mm aljzatkiegyenlítő megmaradna itt? Két helyen kb.4cmes luk is van. Vagy oda tegyek betont 0-4kavicsból? Köszönöm.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mert szakboltban ezt sózták rám....
A garázs padlóját szeretném felújítani. Ehhez felcsiszolnám betonig a felületet. Hogy tükörsima legyen, raknák aljzatkiegyenlítőt. Természetesen előtte lealapozva, szegélydilatációval. Erre jönne egy műgyanta réteg. Na most, milyen kiegyenlítő lenne jó? Az AI azt...
Jelenlegi rétegrend: Linóleum Pár cm beton Vízszigetelés Szerelő beton Új rétegrend: Laminált padló Nem tudom a nevét, az a pár mmes szivacs laminált padló alá Párazáró fólia Aljzatkiegyenlítő (2 mm) XPS 2 cm Aljzatkiegyenlítő (0.5-1 cm) Pár cm...
Sziasztok, lenne 2 helyiségem, ahol aljzatkiegyenlítőznék, viszont régi ház miatt nem vagyok benne biztos, hogy van vízszigetelés. Nem látom vízesnek a falakat. De olvastam hogy aljaztkiegyenlítőt nem használhatok olyan aljzaton, amely folyamatos felszálló...
A lényeg, hogy az a baj, hogy a szoba közepén van a “gödör” és nem szeretném az egészet már magasabbra emelni mint a szoba széle. Meg lehet úgy csinálni, hogy csak a szoba közepén terítem el az elipszis alakú gödörben, a széle felé pedig elvékonyodik teljesen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!