Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Van a műhelyembe pár helyen...

Van a műhelyembe pár helyen beton felkopás, feljövés. Mi a véleményetek praktikeres 3-15mm aljzatkiegyenlítő megmaradna itt? Két helyen kb.4cmes luk is van. Vagy oda tegyek betont 0-4kavicsból? Köszönöm.

Figyelt kérdés
szept. 3. 06:09
 1/2 anonim ***** válasza:
88%
Az aljzat kiegyenlítő felülete nem használható járófelületnek.
szept. 3. 07:00
 2/2 anonim ***** válasza:
79%
Vannak betonjavítók, keress rá, üvegszálas is.
szept. 3. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Garázsba milyen aljzatkiegyenlítő jó?

A garázs padlóját szeretném felújítani. Ehhez felcsiszolnám betonig a felületet. Hogy tükörsima legyen, raknák aljzatkiegyenlítőt. Természetesen előtte lealapozva, szegélydilatációval. Erre jönne egy műgyanta réteg. Na most, milyen kiegyenlítő lenne jó? Az AI azt...

Többszintes ház földszinti padló rétegrendje jó lenne így?

Jelenlegi rétegrend: Linóleum Pár cm beton Vízszigetelés Szerelő beton Új rétegrend: Laminált padló Nem tudom a nevét, az a pár mmes szivacs laminált padló alá Párazáró fólia Aljzatkiegyenlítő (2 mm) XPS 2 cm Aljzatkiegyenlítő (0.5-1 cm) Pár cm...

Alzatkiegyenlítő alá vízszigeteljek?

Sziasztok, lenne 2 helyiségem, ahol aljzatkiegyenlítőznék, viszont régi ház miatt nem vagyok benne biztos, hogy van vízszigetelés. Nem látom vízesnek a falakat. De olvastam hogy aljaztkiegyenlítőt nem használhatok olyan aljzaton, amely folyamatos felszálló...

Aljzatkiegyenlítőzést hogyan csináljam?

A lényeg, hogy az a baj, hogy a szoba közepén van a “gödör” és nem szeretném az egészet már magasabbra emelni mint a szoba széle. Meg lehet úgy csinálni, hogy csak a szoba közepén terítem el az elipszis alakú gödörben, a széle felé pedig elvékonyodik teljesen?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!